25 / 04 / 2024

Abc 1 Gayrimenkul iletişim

Abc 1 Gayrimenkul iletişim

Abc 1 Gayrimenkul Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Günlübeyaz tarafından kuruldu.

Mk Yapı1 Gayrimenkul Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yapı1 Gayrimenkul Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koca tarafından kuruldu.

ÖİB'den 2 ilde 3 gayrimenkul satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'da yer alan 2 gayrimenkulün ve Erzurum'da yer alan 1 gayrimenkulün satışı için onay verdi.

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 58 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Ali Merza Ali, Fawad Hanif ve Issam Abdallah Ali İssa tarafından kuruldu.

ABC Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Tekstik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

ABC Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Tekstik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Sev 1 Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sev 1 Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün Kadıköy'e gerçekleştirildi. 

Semt 1 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semt 1 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Aydemir Kurtoğlu tarafından kuruldu. 

Abc 2 Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abc 2 Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selçuk Kalay ve Selma Erdoğan Çalışkan ortaklığında kuruldu. 

İzmir Bornova'da 11 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü 3 mahallesindeki 3 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor, 1 gayrimenkulü ise kiralıyor. İhale 15 Mayıs'ta yapılacak..

Akbatı AVYM Gayrimenkul Yatırım Fonu talep topluyor!

Logos Portföy, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne yatırım yapacak 1. Gayrimenkul Yatırım Fonu için talep toplamaya başladı.

Denizli Merkezefendi'de 312.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Merkezefendi ilçesi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 1 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 27 Eylül'de gerçekleşecek..

Abc 1 Gayrimenkul Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Abc 1 Gayrimenkul Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Günlübeyaz tarafından kuruldu.

TCDD Genel Müdürlüğü'nden 4 ilde satılık 40 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü Adana'daki 23, Osmaniye'deki 14, Mersinde'deki 2 ve Konya'daki 1 gayrimenkulünü satışa çıkardı. İhale 27 Nisan'da gerçekleşecek..

Abc Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Abc Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de açıldı.

Abc 1 Gayrimenkul iletişim Haberi

Abc 1 Gayrimenkul iletişim

Abc 1 Gayrimenkul Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa  Kemal Günlübeyaz tarafından kuruldu. 


Abc 1 Gayrimenkul Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:

Gayrimenkul alım,satım,komisyonculuk ve danışmanlık faaliyetlerinde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Abc 1 Gayrimenkul Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi adres: Barbaros Mah.Ihlamur Blv. No:1 A/1...