25 / 04 / 2024

abd banka kripto para

abd banka kripto para

New York merkezli Stone Ridge Asset Management'ın Bitcoin yatırımlarındaki iştiraki New York Digital Investment Group (NYDIG) ABD'de bu sene içinde yüzlerce banka tarafından müşterilerine Bitcoin alım, satım ve saklama hizmeti sunmaya başlamalarını beklediklerini belirtti.

Dünyanın en yüksek maaşlı çalışanı belli oldu!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası Morgan Stanley'in CEO'su James Gorman'ın maaşı 37 milyon dolara kadar yükseldiği açıklandı. Yapılan Açıklama doğrultusunda maaş bu sene içinde şimdiye kadar açıklanan büyük bir ABD banka şefine verilen maaş olarak belirtildi. 

Kripto para piyasasının 2022-2023 yılı özeti...

Kripto para borsası FTX'in iflası 2022'de sarsılan kripto para piyasası, Fed'in sıkılaşma döngüsünün sonuna geldiğine dair beklentiler ve ABD'de ilk Bitcoin spot ETF'sinin onaylanacağı spekülasyonları ile bu sene hareketlendi. İşte haberin detayları...

Deutsche Pfandbriefbank ABD'deki ticari gayrimenkul sıkıntılar için kâr tahminini revize etti!

Deutsche Pfandbriefbank (PBB), ABD ticari gayrimenkul piyasasının kötüleşmesi nedeniyle yıllık vergi öncesi kar tahminlerini önemli ölçüde düşürdüğünü duyurdu. Banka, sert bir kar uyarısı yaparak risk karşılıklarını artırdı ve bu gelişmenin ardından hisseleri %14 oranında değer kaybetti.

ABD'de kripto platformlarına yönelik baskı ve denetimler sıkılaştı!

Kasım ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) ve ABD Adalet Bakanlığı'nın kripto para borsası FTX hakkında soruşturma başlatması sonrası alım satım platformlarına yönelik baskılar artmaya başladı.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

ABD'de federal mahkeme, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun kripto varlık yönetimi şirketi Grayscale'in spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu reddetme kararını bozdu. Bu karar kripto para piyasasında doping etkisi yaptı.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

Kripto para piyasalarının gözü FED toplantısına çevrildi!

Kripto para piyasaları, ABD merkez bankasından çıkacak faiz kararına odaklandı. FED geçen ay faiz oranını sabit tutma kararı almıştı.

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Kripto para piyasalarında ‘SEC’ şoku devam ediyor! Kripto borsasında bu hafta neler olacak?

Geçen hafta ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun bazı dijital varlık borsalarına dava açmasıyla bozguna uğrayan kripto paralar bu hafta toparlanma sürecinde. Makro ekonomik veri gündeminin yoğun olduğu bu hafta volatilitenin yüksek olması bekleniyor.

SEC, Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti!

Paylaşılan detaylara göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), dava açtığı kripto para borsası Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti.

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

Kripto parada deprem etkisi! Hisseleri yerle bir oldu 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kuralları çiğneme sebebiyle dava açtı. SEC tarafından yapılan açıklamada, platformunu kayıtsız bir menkul kıymetler borsası, broker ve takas ajansı olarak işletmesi sebebiyle Coinbase'e dava açıldığı söylendi.

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Son zamanlarda risk iştahının düşük olduğu ve satışların ağır bastığı kripto para piyasası, Amerika’dan gelen haberle toparlanmaya başladı. 26.700 dolar seviyesindeki destek bölgesine tutunan Bitcoin, ABD’de borç tavanı krizinin çözüme kavuşmasıyla Senato’dan geçmesiyle yükselişe geçti.

abd banka kripto para Haberi

abd banka kripto para

New York merkezli Stone Ridge Asset Management'ın Bitcoin yatırımlarındaki iştiraki New York Digital Investment Group (NYDIG) ABD'de bu sene içinde yüzlerce banka tarafından müşterilerine Bitcoin alım, satım ve saklama hizmeti sunmaya başlamalarını beklediklerini belirtti.

Finans Gündem'de yer alan habere göre; Fidelity National Information Services (FIS) ile yaptıkları işbirliğinin altını çizen NYDIG, bu işbirliğiyle gelecek aylarda ABD bankaları tarafından müşterilerine Bitcoin hizmeti sunulmasını sağlayacaklarına dikkat çekti.

NYDIG CEO'su Patrick Sells, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Sells açıklamasında, FIS ile oluşturdukları programa hali hazırda yüzlerce banka tarafından kayıt yapıldığını, ülkenin bazı büyük bankaları ile de Bitcoin hizmetleri sağlama konusunda görüştüklerini belirtti. Sells, küçük bankaların programa karşı durduğunu belirtti ve bankaların aslarını açıklamadı. 

JP MORGAN İLK ADIMI ATTI

Uluslararası yatırım kuruluşu olan JP Morgan, aktif şekilde...