19 / 04 / 2024

ABD Bitcoin kararı

ABD Bitcoin kararı

Kripto para madenciliği ABD hükümetini atağa geçirdi. ABD hükümeti 20 Ocak'ta kripto para birimlerinin durumunu farklı boyutları ile masaya yatırmaya hazırlanıyor. Bununla beraber ABD, kripto paralar için yine önemli bir karar almak için hazırlanıyor.

ABD eski başkanı Donald Trump 454 milyon dolar cezaya çarptırıldığı davayı temyize götürdü!

ABD eski başkanı Donald Trump, New York'ta emlak sektöründe dolandırıcılıkla yargılanmış olduğu davada verilen 454 milyon dolarlık para cezası kararını temyize götürdü.

Bitcoin fiyatında sert düşüş yaşandı...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) onay verdiğini açıklamasından sonra kripto paralarda hareketlilik yaşanmaya devam etti. Buna göre, ETF emirlerinin gelmeye başlaması ile hızlı bir artışla 49 bin doları aşan Bitcoin bugün 42 bin 755 dolar se

SEC, spot Bitcoin ETF'lere onay verdiğini duyurdu...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) başvurularını onayladığını açıkladı. İşte haberin detayları...

SEC'ten, kriptoda sahte Bitcoin ETF duyurusu...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC'in sosyal medya X hesabı hacklenerek, sahte 'Bitcoin ETF onaylandı' haberi duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Bitcoin için kritik karar haftası... 

Kripto para dünyası için karar haftası başlayacağı kaydedildi. Buna göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC), bu hafta için Bitcoin ETF başvuruları ile ilgili karar vermesinin beklendiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Bitcoin fiyatında sert dalgalanma

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC), iShares'in spot ETF (Borsa Yatırım Fonu) ihraç etmesine onay verdiği yönündeki haberlerle Bitcoin rakamları çok sert dalgalandı.

SEC Başkanı resmen açıkladı! ‘Bitcoin, menkul kıymet değil!’

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin'in "menkul kıymet" olmadığını tekrarladı. Kripto para birimini "emtia" olarak tanımlamaktan kaçındı.

Trump'ın emlak imparatorluğuna yargı kararı: Dolandırıcılık yaptı!

ABD eski Başkanı Donald Trump yargı kararıyla sarsıldı. New York Başsavcısı Letitia James tarafından açılan sivil davada Trump'ın bankaları, sigortacıları ve başkalarını dolandırdığına karar verildi.

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Kripto para piyasasında neler oluyor? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

ABD'de federal mahkeme, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun kripto varlık yönetimi şirketi Grayscale'in spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu reddetme kararını bozdu. Bu karar kripto para piyasasında doping etkisi yaptı.

Petrol devi iflas etti! Hakimin kararı dikkat çekti

ABD merkezli dev petrol ve enerji şirketi Mesquite Energy şirketi iflasını verdi. Hakim daha önce görülmemiş bir karar verdi. İşte tüm detaylar...

Altında milim milim sessiz yükseliş! Gözler FED kararında!

Geçen hafta peş peşe rekor kıran gram altın bu haftaya yatay seyirle başladı. Gözler ise ABD Merkez Bankası’nın (Fed) çarşamba günü açıklayacağı faiz kararına çevrildi.

ABD Bitcoin kararı Haberi

ABD Bitcoin kararı

Son dönemin popüler yatırım alanlarından kripto para madenleri Enerji ve Ticaret Komitesi'nin radarına takıldı. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; ABD hükümeti 20 Ocak'ta kripto para birimlerinin durumunu farklı boyutları ile masaya yatırmaya hazırlanıyor.

Kripto para madenciliği ABD hükümetini atağa geçirdi. Son yıllarda popülerliği git gide artan ve yüksek enerji tüketimine sebep olan kripto para madenciliği için toplantı kararı alındı. ABD hükümeti, 20 Ocak'ta kripto para birimlerinin durumunu farklı boyutları ile masaya yatırmaya hazırlanıyor.

Kripto para madenciliği ABD hükümetini atağa geçirdi. Son yıllarda popülerliği git gide artan ve yüksek enerji tüketimine sebep olan kripto para madenciliği için toplantı kararı alındı. ABD hükümeti, 20 Ocak'ta kripto para birimlerinin durumunu farklı boyutları ile masaya yatırmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sene daha sağlıklı...