28 / 03 / 2024

Bitcoin için kritik tarih belli oldu!

Bitcoin için kritik tarih belli oldu!

Kripto para madenciliği ABD hükümetini atağa geçirdi. ABD hükümeti 20 Ocak'ta kripto para birimlerinin durumunu farklı boyutları ile masaya yatırmaya hazırlanıyor. Bununla beraber ABD, kripto paralar için yine önemli bir karar almak için hazırlanıyor.



Son dönemin popüler yatırım alanlarından kripto para madenleri Enerji ve Ticaret Komitesi'nin radarına takıldı. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; ABD hükümeti 20 Ocak'ta kripto para birimlerinin durumunu farklı boyutları ile masaya yatırmaya hazırlanıyor.

Bitcoin için kritik tarih belli oldu!

Kripto para madenciliği ABD hükümetini atağa geçirdi. Son yıllarda popülerliği git gide artan ve yüksek enerji tüketimine sebep olan kripto para madenciliği için toplantı kararı alındı. ABD hükümeti, 20 Ocak'ta kripto para birimlerinin durumunu farklı boyutları ile masaya yatırmaya hazırlanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön