24 / 04 / 2024

ABD Bitcoin toplantısı

ABD Bitcoin toplantısı

Kripto para madenciliği ABD hükümetini atağa geçirdi. ABD hükümeti 20 Ocak'ta kripto para birimlerinin durumunu farklı boyutları ile masaya yatırmaya hazırlanıyor. Bununla beraber ABD, kripto paralar için yine önemli bir karar almak için hazırlanıyor.

Piyasalar ABD Merkez Bankası’nın faiz toplantısına dikkat kesildi!

Piyasalar bu hafta ABD Merkez Bankası’nın faiz toplantısına dikkat kesilecek. Fed’den sürpriz beklenmezken, ‘İyi ki de pas geçecek’ dedirtiyor. Dolarda da düzeltme olabilir.

Erkanlı Group basın toplantısı 16 Ekim'de!

Erkanlı Group, ABD’nin kampus projeleri konusunda lider firması olan Asset Campus Housing’le Sakarya’da yurt projesine imza atıyor. Projenin basın toplantısı 16 Ekim'de gerçekleşecek.

Erkanlı Group basın toplantısı 16 Ekim'e ertelendi!

Erkanlı Group, ABD’nin kampus projeleri konusunda lider firması olan Asset Campus Housing’le Sakarya’da yurt projesine imza atıyor. Erkanlı Group'un bu hafta 13 Ekim'de yapacağı basın toplantısı, 16 Ekim tarihine ertelendi.

2. İnönü Mahallesi için kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İkincisi düzenlenen Kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısına Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ile 2.inönü Mahalle sakinleri katıldı...

Narlıdere'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Narlıdere'de 12 yıldır kentsel dönüşümü uygulayan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur Bakanlıktan aldığı yetki ile bölgede kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi...

Kınaş İnşaat 25 Mart'ta ForumKayseri'de basın toplantısı yapacak!

KINAŞ İnşaat yaptıkları işbirliğini paylaşmak üzere 25 Mart 2013 günü Forum Kayseri’de basın toplantısı düzenleyecek...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı halkın katılım toplantısı yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tümosan-Sultanhanı-Kızören Enerji İletim Hattı ve Sultanhanı Trafo Merkezinin tesisi ve işletilmesi ile ilgili halkın katılım toplantısı düzenliyor...

Enka İnşaat 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan'da!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan 2013 Cuma günü gerçekleştirilecek...

İBB Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda değerlendirme toplantısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı müdürlüklerin yönetici personellerinin katıldığı 2012 yılı değerlendirme toplantısı Haliç Bölge Şefliği'nde yapıldı.

Ata GYO Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta yapılıyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2013 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştiriliyor...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

İş GYO Genel Kurul Toplantısı 26 Mart'ta yapılacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2013 Salı günü yapılacak...

ABD Bitcoin toplantısı Haberi

ABD Bitcoin toplantısı

Son dönemin popüler yatırım alanlarından kripto para madenleri Enerji ve Ticaret Komitesi'nin radarına takıldı. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; ABD hükümeti 20 Ocak'ta kripto para birimlerinin durumunu farklı boyutları ile masaya yatırmaya hazırlanıyor.

Kripto para madenciliği ABD hükümetini atağa geçirdi. Son yıllarda popülerliği git gide artan ve yüksek enerji tüketimine sebep olan kripto para madenciliği için toplantı kararı alındı. ABD hükümeti, 20 Ocak'ta kripto para birimlerinin durumunu farklı boyutları ile masaya yatırmaya hazırlanıyor.

Kripto para madenciliği ABD hükümetini atağa geçirdi. Son yıllarda popülerliği git gide artan ve yüksek enerji tüketimine sebep olan kripto para madenciliği için toplantı kararı alındı. ABD hükümeti, 20 Ocak'ta kripto para birimlerinin durumunu farklı boyutları ile masaya yatırmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sene daha sağlıklı...