20 / 04 / 2024

Bitcoin için kritik tarih belli oldu!

Bitcoin için kritik tarih belli oldu!

Kripto para madenciliği ABD hükümetini atağa geçirdi. ABD hükümeti 20 Ocak'ta kripto para birimlerinin durumunu farklı boyutları ile masaya yatırmaya hazırlanıyor. Bununla beraber ABD, kripto paralar için yine önemli bir karar almak için hazırlanıyor.



20 OCAK PERŞEMBE

Kripto para madenciliği hazırlıklarının maruz kaldığı enerji tüketimi hakkındaki sonuçlarını araştırmak için ABD'de bir meclis oturumu organize ediliyor. Enerji ve Ticaret Komitesi'nin Gözetim ve Soruşturma Alt Komitesi, Meclis Komitesine göre 20 Ocak Perşembe günü konu ile ilgili bir kamuya açık oturum yapacak. Edinilen bilgilere göre, Enerji ve Ticaret Komitesi'nin Gözetim ve Soruşturma Alt Komitesi, 20 Ocak 2022 Perşembe günü saat 10.30'da uzaktan ve yüzyüze katılımı içeren karma bir duruşma yapacak.

 Bitcoin için kritik tarih belli oldu!

Soruşturma "Kripto Para Biriminin Temizlenmesi: Blockchainlerin Enerji Etkileri" başlığı ile sürdürülecek. Özellikle Alt Komite, gelecekte çevresel zararlar ve kaygılar oluşturabilecek öncülüğü ile blockchainlerin enerji tüketimi hakkında bilgi edinme konusunda önem veriyor.

Kripto para dolandırıcılıkları ile ilgili bilinmesi gereken en yaygın 7 yöntem!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön