25 / 04 / 2024

abd çatı kiremiti

abd çatı kiremiti

Kılıçoğlu Kiremit 80 yıldır faaliyet gösterdiği Türkiye'den sonra ABD pazarına da girdi. Kasırgadan zarar gören evlerin çatılarında artık Kılıçoğlu'nun kiremitleri bulunuyor.

Tunç Şatıroğlu'ndan Fed faiz yorumu! Piyasa Fed'den mart ayında faiz indirimi bekliyor!

Dün ABD Merkez Bankası (FED) kritik faiz kararını açıkladı. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Bu kararın ardından Tunç Şatıroğlu'ndan Fed'in mart ayı ile ilgili faiz yorumu geldi. 

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

ABD Merkez Bankası’ndan banka iflaslarına ilişkin kritik açıklama!

ABD Merkez Bankası, (Fed) yaşanan banka iflasları sonrasında atılan adımlar sayesinde finansal piyasaların normale döndüğünü söyledi. Fed, "Fakat büyük mevduat çıkışları yaşayan bazı bankalar stres yaşamayı sürdürdü ve bu, ileriye dönük kredi şartları üzerinde baskı oluşturabilir” dedi.

ABD’den 4 Türk bankasına inceleme! İşte detaylar!

ABD Hazine Bakanlığının, 4 Türk özel bankası için inceleme başlattığına dair bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar!

Yeni çıkan iPhone 14'ü ABD'den almak daha mı avantajlı? iPhone 14 10 Eylül 2022 fiyat listesi..

Geçtiğimiz günlerde iPhone 14 model cep telefonlarını tanıtan Apple,  57 bin 200 TL’lere varan fiyatıyla dudak uçuklattı. Telefonun özelliklerinden önce fiyatı ön plana çıkınca da ortaya çeşitli sorular atıldı. iPhone 14'ü ABD'den almak daha mı avantajlı? İşte iPhone 14 10 Eylül 2022 fiyat listesi..

Gram altın alanlar kâr yapamayacak! Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu korkuttu

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, altın ve bitcoin için önemli açıklamalarda bulundu. Bitcoin’de yaşanan düşüşler için müjdeli açıklamalar yapan Şatıroğlu, gram altın biriktiren kişilere yükselişlerin ABD 10 Yıllıkları üzerinden uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Bugüne kadar atılan en büyük dolar adımı! Dengeler tamamen değişebilir

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle dünya üzerindeki ekonomik dengelerin yeni baştan tesis edilmesi için çalışmalar sürerken ABD'den dev dolar adımı geldi. Karar, Senato’da yapılan oylama ile 86’ya karşı 11 oyla onay aldı. Şimdiye kadar atılan en büyük adım olarak tarihe geçti.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi ay sonunda açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından temeli 4 sene önce atılan Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi'nin resmi açılışı bu ayın sonunda gerçekleştirilecek.

2'nci Abdülhamit´in rüya projesi Filyos Limanı 2020'de tamamlanacak!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde, 2. Abdülhamit döneminde ortaya atılan Filyos Projesi'nin önemli parçalarından biri olan Filyos Limanı inşaatının 2020'de bitirilmesi planlanıyor...

Ken Griffin işine yakın olsun diye ABD’nin en pahalı evini aldı!

İstanbullular işe gitmek için metrobüs metro takla atıyor. Sabahın erken saatlerinde yollara düşüyor. Ancak ABD'li ünlü yatırımcı Ken Griffin işine yakın olduğu gerekçesiyle ABD'nin en pahalı evini 238 milyon dolara satın aldı...

Sancar Türk Kültür ve Toplum Merkezi'nin temeli atıldı!

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın öncülüğünde ABD'nin Kuzey Carolina bölgesinde Sancar Türk Kültür ve Toplum Merkezi'nin temeli atıldı. Merkezin yaklaşık 1 yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

New York'ta cami projesinin temeli atıldı!

ABD'nin New York kentinde yaşayan Türkler tarafından finasmanı karşılanan Süleymaniye Camisi ve Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı. 

ABD'de Şubat ayında 1.29 milyon evin temeli atıldı!

ABD Ticaret Bakanlığı'nın verilerine göre; temeli atılan bina sayısı Şubatta %3 artarak 1.29 milyon adet oldu. Bu, 4 ayın en yüksek seviyesi oldu. Bu konudaki tahmin, %1.4 artıştı.

abd çatı kiremiti Haberi

abd çatı kiremiti


Bu yıl kuruluşunun 80'inci yılını kutlayan Kılıçoğlu Kiremit, Eskişehir'de faaliyet gösteriyor. 100 bin metrekare alan üzerine kurulu fabrikada, yılda 80 milyon kiremit üreten Kılıçoğlu, ABD'de kasırgadan zarar gören konutlara da kiremit gönderiyor. Kılıçoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özaydemir, "ABD pazarına girebilmek için ürünlerimiz, tüm eyaletlerde saygınlığı ile tanınan ve sertifikaları geçerli olan 'Miami Dade' kuruluşu tarafından uygulanan iki aşamalı testten geçti. Mekanik dayanım, rüzgar dayanım ve su geçirgenlik testlerinden başarıyla geçen ürünümüz, son kasırgada, belgedeki tüm binalarda kullanıldı" diyor. Özaydemir'le Kılıçoğlu Kiremit'i ve inşaat sektörünü konuştuk.


* Toplu konutlarda artık kiremitin yerine farklı malzemelerin kullanıldığını görüyoruz. Bu malzemeler binaları nasıl etkiliyor?


Türkiye'de toplu konutlarda kiremitten sonra, bitüm esaslı...