26 / 04 / 2024

ABD doları değer kaybetmesi

ABD doları değer kaybetmesi

ABD'deki mortgage krizi doların diğer para birimlerine karşı değer kaybetmesine neden oluyor.

ABD’deki ticari gayrimenkullerdeki değer düşüşü bankaları sarstı!

ABD ve Japonya’da bulunan iki bankanın ABD’deki ticari gayrimenkullerdeki değer düşüşü kaynaklı açıkladığı zararın etkisi devam ediyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Asgari ücret 6 ayda dolar bazında yüzde 20,9 değer kaybetti! Asgari ücret kaç 11 bin 825 TL mi olacak?

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zam için geri sayım başladı. Açıklanan rakamlara göre; asgari ücret 6 ayda dolar bazında yüzde 20,9 değer kaybetti. Peki asgari ücret Temmuz'da kaç TL olacak? 

FED faizleri arttırırsa altın ve dolar düşer mi, yükselir mi?

Piyasaların yakından takip ettiği ABD Merkez Bankası (Fed), yeni faiz kararını haziran ayında açıklandı. Peki, FED faiz arttırdığında altın ve dolar düşer mi? İşte detaylar...

Altın ve dolar değer kaybı yaşıyor ama oraya yatırım yapan kazanıyor!

Son dönemde altın ve dolar piyasalarında değer kaybı yaşanırken, araç fiyatlarının yükselmesi yatırımcılar için umut verici bir potansiyel sunuyor.

Dolar 30 lira olacak iddiasına ekonomist Sarıaydın'dan sert çıkış! Yüzde 60 değer kaybedecek!

Seçimden sonra doların ne kadar olacağı merak konusu olurken ekonomistlerden peş peşe açıklama geldi. Bazı ekonomistler doların 30 lira bandında olacağını söylerken bazıları ise değer kaybedeceğini belirtti. İşte detaylar...

Borsa kayıpta! Hangi hisseler prim yaptı, hangileri değer kaybetti? İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsada bayram öncesi gelen satışlarla endeks yüzde 0,80 oranında gerileme ile günü 5 bin 18 puandan tamamladı. Peki, borsada kaç şirketin hisse senedi değer kazandı, hangileri değer kaybetti? En çok işlem gören hisseler hangileri? Altın ve dolar fiyatları ne oldu? Detaylar haberimizde..

İhracatçılar sonunda patladı: TL yüzde 20-25 değer kaybetmez ise çok sayıda fabrika kapanacak!

İhracatçılar mevcut kur seviyelerinden küresel pazarlarda rekabet şanslarının kalmadığından yakınarak Merkez Bankası’nın şirketler üzerindeki baskıya son vermesini istedi. Sektör temsilcileri rekabetçi kur için TL’nin dolar karşısında yüzde 20 ile 25 arasında değer kaybetmesi gerektiğini düşünüyor.

Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlar bu rakamı görür görmez resmen yıkılacak! Hemen bakın!

ABD'de geçen hafta cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisi sonucu dolar endeksi yükseldi ve dolar değer kazandı. Bu yükseliş devam edecek mi? Dolar ne kadar olacak? Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! 

ABD'li dev bankadan seçim öncesi döviz uyarısı! Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

ABD'li dev banka Goldman Sachs, Türkiye'de seçim öncesi döviz piyasasında istikrarsızlık potansiyeli olduğunu belirterek döviz uyarısında bulundu. Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazandı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların toplam piyasa değeri 1 trilyon 116 milyon dolara çıkarkan, Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazanarak güne 24 bin 600 dolar seviyesinde başladı. 

Dolarda dananın kuyruğu bugün kopuyor! Saatler kaldı! Elinde doları olanlar hemen koşun! Dolar tam olarak böyle olacak!

Dün Kasım ayı ABD enflasyon rakamları açıklandı. Beklentilerin altında gelen ABD enflasyon verilerinden sonra dolar değer kaybetti. Bugün ise kritik karar sonrası doların yönü belli olacak. Dolarda dananın kuyruğu bugün kopuyor!  Doları olanlar hemen koşun! Dolar tam olarak böyle olacak!

Dolar için yeni güzergah belli oldu! 14 gün sonra dolar böyle olacak! Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın!

ABD verilerinin açıklanması ile dolar değer kaybetmeye başladı. Milyonlarca kişi doların ne olacağını merak edip araştırırken, 14 gün sonra doların yönünün nasıl olacağı ortaya çıktı. Dolar için yeni güzergah belli oldu. Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın...

Dolar kahini Selçuk Geçer korkuttu! 'Dolar 35 Lira olacak'

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolarda beklenen yükselişi açıkladı. Doların 35 TL olacağını ısrarla söyleyen Selçuk Geçer “Görünen o ki ABD enflasyonu frenlemiş gibi. Önümüzdeki aylarda ki ortalama 3-4 ay olabilir bu süreç dolar değer kaybederken Türkiye’de yükselmeye devam edecek” dedi…

ABD doları değer kaybetmesi Haberi

ABD doları değer kaybetmesi

İngiliz Sterlini, ABD Doları karşısında, son 26 yılın en yüksek düzeyine ulaştı. Avrupa para piyasalarında sterlin, 2,05 doların üzerine çıkarak, 2,0513 dolar düzeyinden işlem gördü. Öte yandan, ABD Doları, euro karşısında da değer kaybediyor. Euro, 1,38833 dolardan işlem gördü. ABD Doları'nın değer kaybetmesinde, ABD'deki konut kredisi piyasasındaki olumsuz gelişmeler etkili...