28 / 03 / 2024

ABDde konut başlangıçları

ABDde konut başlangıçları

Açıklanan resmi verilere göre, ABD'de konut başlangıçları 9 ayın en yüksek seviyesini kaydetti.

ABD'de konut başlangıçları Mayıs ayında beklenenden az arttı!

ABD'de konut başlangıçları, Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 4,3 artışla 974 bine yükseldi.

ABD'de konut başlangıçları koronavirüsün etkisiyle 5 yılın en düşük seviyesine geriledi!

ABD'de konut başlangıçları, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle nisanda bir önceki aya göre yüzde 30,2 azalışla 891 bine, inşaat izinleri de yüzde 20,8 düşüşle 1 milyon 74 bine geriledi.

ABD'de konut başlangıçları beklentiyi aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı verilerine göre, konut başlangıçları aralıkta önceki aya kıyasla yüzde 11,3 artarak 1 milyon 226 bin oldu. Konut başlangıçlarına ilişkin piyasa beklentisi 1 milyon 188 bin ya da yüzde 9 artış yönündeydi.

ABD'de konut başlangıçları beklentiyi aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı'nın bugün açıklanan verilerine göre, konut başlangıçları eylülde önceki aya oranla yüzde 6,5 artarak 1 milyon 206 bine çıktı.

Amerika'da konut başlangıçları ocak ayında geriledi

Amerika'da yapımına başlanan yeni konut sayısı, ocak ayında yüzde 14,8 azalış ile 1 milyon 331 bine gerileyerek Nisan 2020 yılından bu zamana en büyük düşüşünü yaşadı.

Japonya'da konut başlangıçlarında üst üste düşüş! 

Açıklanan rakamlara göre Japonya'da konut başlangıçları 2023'ün Aralık ayında analistlerinin beklentileri doğrultusunda üst üste 7. ayda da yıllık bazda düşüşüne devam etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

ABD'de konut başlangıçları beklentilerin üzerine çıktı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ülkede konut başlangıçları, geçen sene Aralık ayında yüzde 4,3 azalışla 1 milyon 460 bine gerilemesine karşın, piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

ABD'de konut başlangıçları ekimde beklentilerin üzerinde gerçekleşti...

ABD'de konut başlangıçları, ekim ayında yüzde 1,9 yükselişle 1 milyon 372 bine yükselerek piyasa beklentilerini geride bıraktığı açıklandı. İşte haberin detayları...

ABD'de konut başlangıçları Eylül'de yüzde 7 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Eylül ayında yüzde 7 artış göstererek, 1 milyon 358 bine yükselmesine rağmen piyasa beklentilerinin altında kaldı.

ABD'de konut başlangıçları Haziran 2020'den bu yana en düşük seviyeye indi!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Ağustos ayında yüzde 11,3 azaldı ve 1 milyon 283 bine geriledi. Söz konusu rakamlar Haziran 2020'den bu yana görülen en düşük rakamlar...

ABD'de konut başlangıçları Haziran'da yüzde 8 azaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan istatistiklere göre, ABD'de konut başlangıçları Haziran ayında yüzde 8 azalışla 1 milyon 434 bine düşerek piyasa beklentilerinin altında gerçekleşti.

ABD'de konut başlangıçları Mayıs ayında yüzde 21,7 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Mayıs ayında yüzde 21,7 artışla 1 milyon 631 bine yükseldi ve beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

ABD'de konut başlangıçları yüzde 2,2 artışla beklentilerin üzerine çıktı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Nisan ayında yüzde 2,2 artışla 1 milyon 401 bine yükselirken, beklentilerin biraz üzerinde geldi.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

ABD'de konut başlangıçları 1 milyon 450 bine yükselerek beklentileri aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, bu yılın Şubat ayında yüzde 9,8 artışla 1 milyon 450 bine yükseldi ve beklentileri aştı.

ABDde konut başlangıçları Haberi

ABDde konut başlangıçları

ABD Ticaret Bakanlığı, merakla beklenen Aralık 2021 döneminin konut başlangıçlarını ve inşaat izinleri istatistiklerini yayımladı.

Açıklanan resmi rakamlara göre, konut başlangıçları, ABD'de konut başlangıçları 9 ayın en yüksek seviyesini kaydetti.Ülkede inşaat izinleri de önceki aya göre 1 milyon 873 bin ile 11 ayın en yüksek artışını gösterdi.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ABD'de konut başlangıçları, önceki ay yüzde 1,4 yükselişle 1 milyon 702 bine ulaşarak Mart 2021 tarihinden bu güne kadarki en yüksek artışı gösterdi.

ABD Ticaret Bakanlığı'nın yayınladığı istatistiklere göre, konut başlangıçları, Aralık'ta geçen aya oranla yüzde 1,4 yükselerek 1 milyon 702 bine ulaştı.


Sektörün beklentilerinin aksine artış gösteren ve Mart 2021 tarihinden bu zamana kadarki en yüksek seviyeye ulaşan konut başlangıçlarının 1...