28 / 03 / 2024

Abdülkadir Akkuş şirket

Abdülkadir Akkuş şirket

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta kuruldu. Trends Property Gayrimenkul, Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş, yeni şirket kurdu!

Abdülkadir Akkuş, yeni şirket kurdu. KDR Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdülkadir Akkuş ve Muhammed Emir Akkuş ortaklığında kuruldu.

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı 2027'de hizmete açılacak!

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili verdiği soru önergesine 6,5 ay sonra yanıt geldi. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2013’te temeli atılan ve 2016’da bitmesi öngörülen projenin 2027’de biteceği yanıtını verdi.

Olası İstanbul depreminde kaçış nasıl olacak? Bakan Uraloğlu resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, deprem bölgesindeki son durum ve deprem gerçeği ile ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, İstanbul için ciddi bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 253 bin 844,17 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 493 bin 289,76 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon 146 bin 177,52 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Martı, ABD borsasında işlem görmeye başladı: Halka arzdan 60 milyon dolar kaynak!

Türkiye'nin başlıca mobilite platformları arasında yer alan Martı, ABD borsalarında dün işlem görmeye başladı. Gerçekleşen halka arzın ardından şirket, yaklaşık 60 milyon dolarlık kaynak elde etti. Fakat şirket, ilk işlem gününde değer kaybetti. İşte ayrıntılar...

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Ousama Elkhatıb ortaklığında kuruldu.

Bakan Abdülkadir Uraloğlu’ndan vatandaşlara Kurban Bayramı müjdesi!

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yurttaşımıza bayram müjdesi” başlığı ile yaptığı açıklamada Kurban Bayramı ve yaz tatili öncesinde yolcu taleplerinin karşılanması amacıyla trenlerde 24 bin 472 kişilik kapasite artışına gidildiğini ve biletlerin yarından itibaren satışa çıkacağ

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Abdülkadir Akkuş şirket Haberi

Abdülkadir Akkuş şirket

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

1971'de Mardin'de dünyaya gelen Abdülkadir Akkuş, Akkuş Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı. Aynı zamanda Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı görevini sürdürüyor. 

Türkiye’deki arazi alım satımını, nitelikli gayrimenkul projeleri hayata geçirmeyi ve bu projelere yatırım yapmayı misyon edinen Akkuş Gayrimenkul, gayrimenkul sektörüne örnek olacak projelere imza atıyor. Akkuş Gayrimenkul, bugüne kadar 60 bin metrekare büyüklüğünde projeyi hayata geçirdi. 

Mega Dönüşüm Yapı Denetim Anonim Şirketi'nin Genel Müdürü Muhammed Halit Kurt ve Adil Elkhatıb de Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin diğer ortakları oldu.

250 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kurulan Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited...