20 / 04 / 2024

Abdülkadir Akkuş yeni şirket kurdu!

Abdülkadir Akkuş yeni şirket kurdu!

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta kuruldu. Trends Property Gayrimenkul, Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.



Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

1971'de Mardin'de dünyaya gelen Abdülkadir Akkuş, Akkuş Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı. Aynı zamanda Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı görevini sürdürüyor. 

Türkiye’deki arazi alım satımını, nitelikli gayrimenkul projeleri hayata geçirmeyi ve bu projelere yatırım yapmayı misyon edinen Akkuş Gayrimenkul, gayrimenkul sektörüne örnek olacak projelere imza atıyor. Akkuş Gayrimenkul, bugüne kadar 60 bin metrekare büyüklüğünde projeyi hayata geçirdi. 

Abdülkadir Akkuş yeni şirket kurdu!

Mega Dönüşüm Yapı Denetim Anonim Şirketi'nin Genel Müdürü Muhammed Halit Kurt ve Adil Elkhatıb de Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin diğer ortakları oldu.

250 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kurulan Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, her türlü gayrimenkulün alımı, satımı, kiralanması ve kiraya verilmesi alanlarının yanı sıra, fabrika depo satış mağazaları ve idare binaları inşa etme alanlarında da faaliyet gösterecek.

Şirketin genel faaliyet alanı gayrimenkul ve inşaat olarak belirlendi.

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Her türlü gayrimenkullerin alımı ,satımı, kiralanması ve kiraya verilmesini yapmak. 2)Emlak Müşavirliği yapmak. Şirket amaçlarını gerçekleştirmek için aşağıdaki faaliyetlerde bulunabilir. a)Şirket çalışma konusuyla ilgili malların ,depolanması, teshiri, ihracatı pazarlanması için depolar, marketler, mağaza ve ticarethaneler, bürolar servis ve dağıtım yerleri açabilir. b)Şirketin isleri için iç ve dış piyasalarda orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek turizm kredileri ve benzeri kredileri temin etmek ve kefalet kredileri temin etmek. c)Şirketin faaliyet konularına giren sınai ve ticari yatırımlarda bulunmak. ç)Şirketin faaliyet konularına giren isleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla şirket teşkili ortak girişimlerde bulunmak, mevcut ticari isletmeler iştirak etmek, aracılık faaliyetini niteliğinde olmamak üzere ve onların hisselerini tahvillerini ve diğer gayrimenkul kıymetlerini almak, satmak, mübadele etmek, rehin ve teminat olarak gösterebilmek. d)Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine tesisler ile gayrimenkulleri almak, satmak, devir ve feragat etmek. Kiraya vermek, gayrimenkulleri üzerine irtifak, intifa, tesis etmek, intisap devir ve farağ etmek, fabrika depo satış mağazaları ve idare binaları inşa etmek, e)Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları vermek ve almak, f)Şirketin amacı ile ilgili olarak marka, ihtira beratı (know/how), franchising ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap etmek ve devir ve feragat etmek ve bunların üzerinde lisans anlaşmaları yapmak. g) Şirketin işgal mevzuu ile ilgili bayilik, acentelik, taşeronluk, distribütörlük, komisyonculuk ve mümessillik anlaşmaları, yapar, taahhütlere girer.

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Adres: 
B.Hayrettin Paşa Mah.1995.Sk. Akros İst.Blok No.1-3/417 Esenyurt

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Geri Dön