20 / 04 / 2024

Abdullah Tümsek

Abdullah Tümsek

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

RTM İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RTM İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Tümsek tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Haziran'da Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Bulgurlu Caddesi'nde kuruldu.

Mct İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mct İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tümerdem tarafından kuruldu.

Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetleri tam gaz!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaptığı açıklamada Fırat'ın batısında ve doğusunda Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetlerinin son hızla devam ettiğini söyledi.

Bulutlar İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bulutlar İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bulut tarafından açıldı.

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Amanet tarafından açıldı. 

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Hace Abdullah-ı Ensari Çilehanesi restorasyonu tamamlandı! 

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'ın batısınındaki Herat vilayetinin tarihi eserlerinden Hace Abdullah-ı Ensari Çilehanesi'ni restore ederek tekrar İslam kültür mirasına kazandırdı.

Avahi Tekstil İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avahi Tekstil İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Alkış tarafından kuruldu.

Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’ten Prokule Türkiye'ye destek!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Kurucuları Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek, Nevşehir’in önemli ismi Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’in ziyaretiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Nizam Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nizam Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç ve Ahmet Özçelik ortaklığında kuruldu.

Expert Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Expert Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah alhamad, Abdulrahman Alhamad, Bara Badenjki ve Najeeb Badenjki ortaklığında kuruldu.

Türkiye gayrimenkul yatırımında güvenli liman oldu!

ART Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkın, "Türkiye, gayrimenkul yatırımında da ön plana çıkıyor. Yabancı alıcı gayrimenkul yatırımlarını Türkiye’ye kaydırıyor" dedi...

Abdullah Yüceer'den depreme karşı ikinci ev önerisi!

Türkiye’de son dönemlerde yaşanan depremler güvenli yapıları tekrar gündeme getirdi. Karmod Pazarlama ve Satış Müdürü Abdullah Yüceer, ülkemizde güvenli mesken alternatifi oluşturma adına önerilerde bulundu…

Abdullah Kiğılı’nın mesajı dipten dönüşe mi işaret ediyor?

Dünya yazarlarından Vahap Munyar, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği önceki başkanlarından biri ile Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı arasındaki diyalogu anlatan yazısını kaleme aldı…

Abdullah Tümsek Haberi

Abdullah Tümsek

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu. 


Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...