26 / 04 / 2024

Abdullah Yüceer kimdir

Abdullah Yüceer kimdir

Karmod verilerine göre, müstakil konut sahibi olmak isteyenler, prefabrik çelik evleri tercih ediyor. Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz Koral ve Umut Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz nerede çalışmaktadır?

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Mehmet Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Abdullah Yüceer kimdir Haberi

Abdullah Yüceer kimdir

Karmod’un periyodik olarak yaptığı anket verilere göre, klasik sistemle üretilen konutların inşa aşamasında yaşanan uzun süreçlerin müşterileri, beklentilerine kısa sürede daha iyi cevap veren hazır prefabrik çelik evleri tercih etmeye yönlendirdiği kaydetti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, "Karmod Ev" konseptiyle müşteri beğenisine sundukları konutlarını kısa sürelerde başka ustalara gereksinim duymadan kurulum başlattıklarını ifade etti.Yüceer, evlerindeki yalıtım üstünlüğünden uzun ömürlü kullanıma kadar çok sayıda öne çıkan özelliğinin de ayrı bir cazibe oluşturduğunu ifade etti.

Özellikle müstakil ev yaptıracaklar için prefabrik çelik evin en doğru tercih olduğunu belirten Yüceer, şunları söyledi:

"Uzun ömürlü kullanımdaki Karmod Ev'lerimizi köy, şehir, dağ, bayır demeden Türkiye'nin hangi ilinde olarsa olsun kendi ekiplerimizle kurulumunu gerçekleştirerek müşterilerimize teslim ediyoruz. Bu hizmetimiz müşterilerin tercihinde önemli...