26 / 04 / 2024

Abdullatif Bakrı

Abdullatif Bakrı

Circles Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullatif Bakrı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Başakşehir, Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi, Toros 2 Sitesi'nde kuruldu.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Türkiye ile Irak arasındaki ticaret hacmi büyüyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşit ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bolat, söz konusu görüşmeye ilişkin, "Irak ile olan ticaretimizi çeşitlendirerek artırmak konusunda önceliklerimizi ifade ettik" şeklinde konuştu.

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Faısal Al Yousef, Fatih Şekerci ve Mohamed Haıtham Bakrı ortaklığında kuruldu.

Zaza Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Group Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon TL sermaye bedeli ile Bakrı Zaza tarafından kuruldu.

Dr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile  Bakrı Ali Üsten tarafından kuruldu. 

Kayaşehir Dekorasyon İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir Dekorasyon İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   300 bin TL sermaye bedeli  ile Bakrı Alkour,  Fadı Alkour tarafından kuruldu. 

Hamas'tan, İsrail'in Yahudi yerleşim planlarına karşı direniş çağrısı!

Hamas'ın resmi sözcüsü Abdullatif el-Kanu, İsrail'in Batı Şeria'da bulunan Yahudi yerleşim planlarına karşı direniş çağrısı yaptı.

Aiche Yousef Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aiche Yousef Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aıcha Bechır ve Danıa El Bakrı ortaklığında kuruldu.

Raum Denizcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raum Denizcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye beeli ile Abdullatif Demir ve Erdem Kılıç ortaklığında kuruldu.

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Hokan ve Ammar Hafez ortaklığında kuruldu.

King Dis Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Dis Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bakrı Zackarıa Rasoul ve Mohamad Bakrı Rasoul tarafından kuruldu.

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Özbek ve Okan Gazi tarafından kuruldu.

Abdullatif Bakrı Haberi

Abdullatif Bakrı

Circles Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullatif Bakrı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Circles Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. b. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks,  asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. c. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. ç. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. d. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat...