25 / 04 / 2024

abdye yerleşmek isteyen türkler

abdye yerleşmek isteyen türkler

ABD’de yaşamak ve yerleşmek isteyen Türklerin sayısında patlama oldu. Bu duruma ise son dönemlerde yaşanan terör olayları ve siyasi kutuplaşmanın neden oldu.

Kiracı, yüzde 25’in üzerinde kira artışında geriye dönük ödediği fazla bedelin iadesini talep edilebilir mi?

Fahiş kira zamlarının önüne geçmek isteyen Hükümet ev konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı getirdi. Peki, Kiracı, yüzde 25’in üzerinde kira artışı yaparsa geriye dönük ödediği fazla bedelin iadesini talep edilebilir mi?

2023’te satın alınabilecek en iyi 10 telefon

2023 yılının sonuna yaklaşırken, bir dizi farklı özelliklere sahip telefonlar piyasada yer aldı. Bu telefonlar, performans, oyun deneyimi ve kamera yetenekleri gibi farklı özelliklerde birbirlerinden ayrılıyor. Ancak en iyi telefonu seçmek isteyen kullanıcılar için seçenekleri daraltmak önemlidir.

Çay tiryakilerine özel Tefal BJ201F My Tea çay makinesi satışta! İşte özellikleri ve fiyatı...

Zaman ve mekân fark etmeden sürekli çay içmek isteyen ve çay içmeden kendine gelemeyen tiryakiler için Tefal güvencesiyle yeni bir çay makinesi satışa sunuldu. Bu kapsamda, Tefal BJ201F My Tea çay makinesinin en uygun nerede satıldığı ve hangi özelliklerinin bulunduğu merak konusu oldu.

Kiralık konutta kriz derinleşiyor: Kiralıklar karaborsaya düştü, ev sahiplerinin oyunları arttı! 

Pandemi, savaş ve deprem sonrası yaşanan göç, Antalya’da emlak krizinin derinleşmesine neden oldu. Kiralık konutlar karaborsaya düşerken, şehre yerleşmek zorunda olan öğrenci, memur ve özel sektör çalışanları da zor duruma düştü. İşte ayrıntılar...

Büyükşehirlerde 10 kişiden 3'ü fahiş kiralar, işsizlik ve yüksek gıda fiyatları sebebiyle göç etmek istiyor!

Büyükşehirlerde çalışan her 10 kişiden en az 3'ü başka bir şehre yerleşmek istediğini belirtiyor. İşte ayrıntılar...

Piyasa dehası İslam Memiş'ten son dakika uyarısı! 'Kâra geçmek isteyen hemen alsın'

Piyasaları uzmanı İslam Memiş, son zamanlarda meydana gelen hareketlilik için 'Büyük Plan' başlıklı videosunda piyasalara ait bazı iddialar meydana çıktı. İşte, İslam Memiş'in altın, dolar yorumu.

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara yönelik kampanya başlatan Aksa Doğalgaz,  ocak ve şubat ayları içinde, anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanan vatandaşlara abone bağlantı bedelinde 10 taksit fırsatı başladı.

 İngilizce öğrenmek isteyenler bu kampanyalara bayılacak! Hem hesaplı hem pratik!

Pandeminin ardından yıldızı parlayan online yabancı dil kursları, yeni bir dil öğrenmek, kariyerini geliştirmek veya yurt dışına gitmek yerleşmek isteyenlerden büyük ilgi görüyor. En iyi yabancı dil kursu hangisi? Yabancı dil kurslarının fiyatları ne kadar? Yabancı dil kurslarının hangisinde kampany

SGK resmen açıkladı! 'Emekli olursam ne kadar maaş alırım' diyenler hemen buraya bakın! Tek bir tıkla öğrenmek mümkün!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan emekli maaşlarında yaşanan kafa karışıklığının önüne geçmek isteyen Sosyal Güvenlik Kurumu, 'emekli olursam ne kadar alırım' hesabını paylaştı. 'Emekli olursam ne kadar maaş alırım' diyenler hemen buraya bakın...

İngiltere'ye vize alamayıp üzülenler dikkat! Üniversite mezunlarına özel vize geliyor. İşte aranan şartlar

Dünyanın neresinden olursanız olun üniversite mezunu olup İngiltere’ye yerleşmek mümkün. İşte detaylar…

Antalya'da yerleşik yabancıların sayısı pandemiyle katlandı!

Güneşi, sahilleri, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel dokusuyla 12 ay boyunca turistlerin merkezi olan Antalya, koronavirüs sürecinde de kente yerleşmeyi isteyen yabancıların gözdesi haline geldi. 

1915 Çanakkale Köprüsü trafik problemine ilaç olacak!

Bayram tatilinin yaklaşmasıyla trafik yoğunluğu arttı. Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyen vatandaşlar da feribot kuyruklarında beklemeye başladı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasıyla bu yoğunluğun azalması bekleniyor.

abdye yerleşmek isteyen türkler Haberi

abdye yerleşmek isteyen türkler

Türkiye’de son dönemde yaşanan siyasi kutuplaşma, artan ekonomik endişeler ve terör olayları,ABD’de yaşamak ve yerleşmek isteyen Türklerin sayısında patlama yarattı.


ABD’de yaşayan Türklerin sayısal olarak yarısının yaşadığı New York, New Jersey, Connecticut eyaletlerine son dönemde Türkiye’den büyük bir göç dalgası yaşanırken, diğer eyaletlerde de durum farklı değil.


New York, New Jersey, Connecticut eyaletlerinin dışında Türklerin en fazla yaşamak istediği eyaletlerin başında Florida eyaleti yer alıyor. İklim koşullar, doğası ve ülkenin doğu eyaletlerine göre hayat şartlarının daha ucuz olması bu eyalete Türklerin akın etmesine neden oldu.


Florida eyaletinde Türklerin en yoğun olarak yaşamak istediği yer, doğası, gece hayatı ve plajlarıyla ünlü Miami kenti. Eyaletin Tampa, Orlando gibi diğer büyük şehirleri ve sahil kasabalarında durum farksız. En ıssız bir kasabada bile karşınıza bir Türk...