19 / 03 / 2024

İngiltere'ye vize alamayıp üzülenler dikkat! Üniversite mezunlarına özel vize geliyor. İşte aranan şartlar

İngiltere'ye vize alamayıp üzülenler dikkat! Üniversite mezunlarına özel vize geliyor. İşte aranan şartlar

Dünyanın neresinden olursanız olun üniversite mezunu olup İngiltere’ye yerleşmek mümkün. İşte detaylar…



İngiltere’ye gidebilmek için yeni bir vize programı yayımlandı. Dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun olanlar, İngiltere’ye gidebilmek için başvuru yapabilecekler.

İngiltere, yeni başlayan ‘Yüksek Potansiyelli Birey Programı’nı’ açıkladı. Yapılan açıklamada, en parlak ve en iyi kişiler ülkeye çekilecek.

Bunun içinse bazı şartlar mevcut. Program başvuranlar, son beş yıl içinde mezun olması gerekiyor. Başvuranların nerede doğdukları ise önemli değil. Vize alabilmek içinse iş teklifine gerek yok.

Lisans, yüksek lisans; iki yıl, doktora derecesinde olanlar ise; üç yıl çalışma vizesi alabilecek.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 01.07’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,39 Türk Lirası, euro 17,66 Türk Lirası, altının gramı ise 976,62 Türk Lirası değerinde.

Türkiye'de bir ilk yaşandı! Yabancıya evini kiraya vermeyen emlakçıya ne kadar para cezası kesildi

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

Dolar tahminleriyle piyasayı sallayan ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Göreceksiniz 20 binleri aşacak

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön