26 / 04 / 2024

Abidinpaşa Lale Restaurant

Abidinpaşa Lale Restaurant

Makro, 2013 yılı değerlendirmesi yapmak, 2014 yılı hedeflerini açıklamak ve mağazalarında yapılacak kampanyalar hakkında yöneticilerini bilgilendirmek amacıyla bir organizasyon gerçekleştirdi. Organizasyon Abidinpaşa Lale Restaurant’ta düzenlendi.

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi açıldı!

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile  Handan Aral tarafından açıldı.

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Lale Kısıklı Konakları nerede?

Rekon İnşaat tarafından Kısıklı'da hayata geçen Lale Kısıklı Konakları satışa çıktı. Peki Lale Kısıklı Konakları nerede? İşte detaylar...

Beyoğlu'ndaki Lale Plak 65 yıl sonra kapandı!

Bir dönemin gözde mekanlarından Lale Plak kapandı. 65 yıldır Beyoğlu’nda açık olan baba yadigarı dükkanı boşaltırken Hakan Atala “Burası müzisyenlerin buluşma yeriydi, içim buruk” diye konuştu...

Ankara şehir hastanesi birkaç gün içerisinde açılacak!

Sincan Lale Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'daki şehir hastanesi, Türkiye'nin en büyüğü olacak ve birkaç gün içerisinde inşallah açıyoruz." dedi...

Jumeirah Lake Towers'a Bodrum Restaurantı!

Şeyh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktum, Bodrum’a hayran kaldı ve Jumeirah Lake Towers’ta Bodrum Restaurantı açıldı...

Friends Cafe ve Restaurant Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Friends Cafe ve Restaurant Ticaret Limited Şirketi Mohammed A.M. Albalawı ve Wıssam Mahmoud Yousef Ahmad ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kamer İnşaat'tan Cercle d’Orient binası açıklaması!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Lale Özgentürk, bugünkü yazısında Emek Sineması’nın da bulunduğu Cercle d’Orient binasına ilişkin Kamer İnşaat'ın açıklamalarına yer verdi.

New York'taki Yeni Türkevi Binası lale şeklinde inşa edilecek!

New York Yeni Türkevi Binası lale şeklinde dizayn edildi. Yeni Türkevi Binası'nın hayata geçirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Çankaya Abidinpaşa Köşk Camisi'ne altyapı desteği!

Çankaya Belediyesinin camilere altyapı desteği hız kesmeden sürüyor. Belediye bu kapsamda 1974 yılından bu yana ibadete açık Abidinpaşa Köşk Camisi'nin zeminine mebren döşendi

İç Mimar Lale Çehreli Alsancak'ta ofis açtı!

İzmirli İç Mimar Lale Çehreli Alsancak'ta Lase İç Mimarlık Ofisi'ni hizmete açtı. Çehreli, ofisinde açılış daveti vereceğini söyledi.

En Gözde Restaurant Bornova'da açıldı!

En Gözde Restaurant Bornova'da şube açtı. Restaurant, Folkart Towers karşısında törenle açıldı.

Ankara Mamak'ta 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mamak Belediye Başkanlığı, Abidinpaşa Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 31 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 516 bin 908 TL olarak belirlendi.

Abidinpaşa Lale Restaurant Haberi

Abidinpaşa Lale Restaurant

Makro, hedeflerini ve projelerini yöneticileriyle paylaşmak adına bir toplantı gerçekleştirdi. 2013 yılı gelişmeleri ve 2014 yılı hedeflerinin paylaşıldığı toplantı, tüm Makro ailesi için oldukça bilgilendirici geçti. 

Toplantı, Makro Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör’ün, tüm yöneticilerine hitaben, 2013 yılını değerlendiren ve 2014 yılında Makro’yu nelerin beklediğini içeren açıklamalar yaptığı konuşması ile başladı. 

Sonrasında, sektörde farkındalık oluşturmak adına Makro müşterilerinin kullanımına sunulan Makro Maximum Kart’ın yeteneklerini, Makro Genel Müdürü Mehmet Songör anlattı. 

2013 yılında gerçekleşen iş sonuçları ve 2014’te hedeflenen ciro, kampanya ve projeler ise Makro Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Songör tarafından açıklandı.  Toplantıda, Makro Maximum Kart’ın hafızalarda yer etmesi adına çeşitli skeç ve animasyon gösterilerine de yer verildi. 

“Makro Maximum Kart 2014 Yılında Harcarken Kazandırıyor”

Makro Marketleri’nin ana amacı Makro’dan alışveriş yapan tüm müşterilerin...