17 / 04 / 2024

Acb Bau Yapı adres

Acb Bau Yapı adres

Acb Bau Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Dilekci tarafından kuruldu.

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahçeşehir Üniversitesi tarafından kuruldu.

Acb Bau Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acb Bau Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Dilekci tarafından kuruldu.

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Bff Bau Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bff Bau Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Berkant Kermen, Faruk Keleş ve Fatih Hilmi Coşkun ortaklığında kuruldu.

Bau Kampüs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Kampüs Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran 2017 tarihinde kuruldu.

AKG Gazbeton, BAU Münih'e katıldı!

Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, dünyanın en büyük yapı fuarı BAU Münih'e katılarak, sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Kale, BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. Dünyanın önde gelen markalarının katıldığı global fuarda Türkiye’yi temsil eden Kale’nin inovatif, nitelikli ve yenilikçi ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı.

Prestıge Bau Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestıge Bau Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Hakan Duman tarafından 40 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Avcılar, Üniversite Mahallesi, Firüzköy Bulvarı'nda kuruldu.

Vefa Holding'in BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

VEFA Holding'in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.

Vefa Holding, yurtdışı fuarlarına BAU ile başladı!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor. 2015 yılının ilk yurtdışı fuarı olarak Almanya’daki BAU Fuarı’na katılan Vefa, birçok fuarda boy gösterecek.

Müteahhitler BAU 2015 Fuarı'nı değerlendirdi!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş geçtiğimiz akşam Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Yapılan toplantıda Almaya Münih 'teki BAU 2015 fuarı müteahhitler tarafından değerlendirildi.

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Uşak TSO inşaatçıları, Almanya BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin Almanya'daki BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. Fuar 19-24 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşiyor.

Acb Bau Yapı adres Haberi

Acb Bau Yapı adres

Acb Bau Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Dilekci tarafından kuruldu.

Acb Bau Yapı Ticaret Anonim Şirketi konusu:

Şirketin faaliyet amacı ve işletme konuları başlıca şunlardır: a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...