20 / 04 / 2024

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.



DAİB koordinasyonu ve Ticaret Bakanlığı’nın Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Tebliği çerçevesinde 14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya’da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı. 

Habertürk'te yer alan habere göre heyete, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye İhracatçılar Meclisi Denetim Kurulu Üyesi Ethem Tanrıver, Elazığ Ticaret ve Odası Başkanı Asilhan Arslan ve Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan da katılım gösterdi. 

DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Tanrıver başkanlığında, uluslararası profesyonel ziyaretçi grup olarak kabul edilen heyet üyeleri fuardaki görüşmelerine başlamadan önce BAU Fuarı ana organizatörü tarafından düzenlenen karşılama toplantısına katıldı. 

Bu toplantıda BAU fuarı Genel Direktör Yardımcısı Markus Sporer tarafından heyet üyelerine fuara ve Almanya inşaat sektörüne ilişkin kısa bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda BAU 2019 fuarının rekor katılımcı sayısına ulaştığı belirtilerek aynı zamanda içlerinde DAİB heyetinin de bulunduğu çok sayıda profesyonel ziyaretçinin fuarı ziyaret edeceği belirtildi.


Geri Dön