25 / 04 / 2024

AGT Antalya’da düzenlenen 24. Anfaş Fuarı'na katıldı!

 AGT Antalya’da düzenlenen 24. Anfaş Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin en büyük mobilya parçası üreticisi AGT Antalya’da düzenlenen 24. Anfaş Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na katıldı.



Fuarın açılışını gerçekleştiren Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak fuara en yeni ürün grupları ile katılan AGT’nin standını ziyaret ederek ürünlerini inceledi.


Fuara  AGT Door, Sundeck, Panel ve Profil’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kaliteli ve güvenilir ürünüyle katılan AGT Standını gezen Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Kredi Yurtlar Genel Müdürü Hasan Albayrak ürünleri inceleyip bilgi aldılar.


AGT ürün gruplarının yenilikçi ve akıllı ürünlerini beğendiğini vurgulayan Altıparmak “Park ve Bahçe mobilyasında AGT’nin ödüllü bankının çok şık durduğunu “belirtti.


AGT, MOBİLYA SEKTÖRÜNE YÖN VERMEYE DEVAM EDİYOR

Tasarımda ve üretimde yenilikçi, güvenilir ve kaliteli ürünleri tüketicisi ile buluşturan AGT, 23-26 Ocak 2013 tarihlerinde Antalya Expo Center’da 24.sü gerçekleşmekte olan ve sektörün en büyük uluslararası buluşması özelliğini taşıyan fuar boyunca yerli ve yabancı ziyaretçileri standında ağırlamaya devam ediyor.



Geri Dön