26 / 04 / 2024

sundeck

sundeck

Türkiye’nin en büyük mobilya parçası üreticisi AGT Antalya’da düzenlenen 24. Anfaş Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na katıldı.

AGT, Antalya Otel Ekipmanları Fuarı'na katılıyor!

Türkiye'nin en büyük mobilya parçaları üreticilerinden biri olan AGT, uluslararası arenanın önde gelen otel zincirlerinin yöneticilerinin, mimarların ve sektör temsilcilerinin katılacağı fuara yine en yeni ürün grupları ile katılıyor.

Duravit Sundeck ile banyodan çıkmak istemeyeceksiniz!

Duravit Sundeck küvet kapakları ile banyoda yeni alanlar sunuyor

Duravit dış mekan havuzları ile kendi bahçenizde serinleyin!

Duravit'in Blue Moon ve Sundeck gibi dış mekan havuz modelleri sayesinde tatil için farklı bir yere gitmenize gerek kalmıyor

Duravit Sundeck ile banyodan çıkmak istemeyeceksiniz!

Duravit Sundeck küvet kapakları ile banyoda yeni alanlar sunuyor

Duravit'ten terasta ya da bahçede masajlı havuz keyfi

Duravit, ilk havuz sistemleri serisi Sundeck Havuz ve Blue Moon'u satışa sundu

sundeck Haberi

sundeck

Fuarın açılışını gerçekleştiren Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak fuara en yeni ürün grupları ile katılan AGT’nin standını ziyaret ederek ürünlerini inceledi.


Fuara  AGT Door, Sundeck, Panel ve Profil’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kaliteli ve güvenilir ürünüyle katılan AGT Standını gezen Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Kredi Yurtlar Genel Müdürü Hasan Albayrak ürünleri inceleyip bilgi aldılar.


AGT ürün gruplarının yenilikçi ve akıllı ürünlerini beğendiğini vurgulayan Altıparmak “Park ve Bahçe mobilyasında AGT’nin ödüllü bankının çok şık durduğunu “belirtti.


AGT, MOBİLYA SEKTÖRÜNE YÖN VERMEYE DEVAM EDİYOR

Tasarımda ve üretimde yenilikçi, güvenilir ve kaliteli ürünleri tüketicisi ile buluşturan AGT, 23-26 Ocak 2013 tarihlerinde Antalya Expo Center’da 24.sü gerçekleşmekte olan ve sektörün en büyük uluslararası buluşması özelliğini taşıyan fuar boyunca yerli ve yabancı ziyaretçileri standında ağırlamaya...