26 / 04 / 2024

AGT, Antalya Otel Ekipmanları Fuarı'na katılıyor!

 AGT, Antalya Otel Ekipmanları Fuarı'na katılıyor!

Türkiye'nin en büyük mobilya parçaları üreticilerinden biri olan AGT, uluslararası arenanın önde gelen otel zincirlerinin yöneticilerinin, mimarların ve sektör temsilcilerinin katılacağı fuara yine en yeni ürün grupları ile katılıyor.




AGT, 350 firma ve 2.500’ün üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapacak olan bu uluslararası buluşmada sektörde trendleri belirleyecek en yeni ürünlerini ve zengin koleksiyonunu ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Tasarımda ve üretimde yenilikçi, güvenilir ve kaliteli ürünleri tüketicisi ile buluşturan AGT, 23-26 Ocak 2013 tarihlerinde Antalya Expo Center’da 24.sü gerçekleşecek  sektörün en büyük uluslararası buluşması özelliğini taşıyan “Antalya 24. Anfaş Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na yine iddialı hazırlandı.

 Amerika Birleştik Devletleri, Almanya, Mısır, Pakistan, Lübnan, Fransa, Kazakistan, Beyrut ve Azerbaycan’ın da aralarında bulunduğu ülkelerin zincir otel yetkililerinin katılacağı fuarda AGT ziyaretçilere; Sundeck, Siding kaplamaları, Kapı ve otel mobilyalarında kullanılacak en yeni AGT çözümlerini yakından tanıma fırsatı sunuyor.



AGT, MOBİLYA SEKTÖRÜNE YÖN VERMEYE DEVAM EDİYOR


Yerli ve yabancı firmalardan yaklaşık 35bin katılımcının beklendiği fuar için yine iddialı hazırlandıklarını belirten AGT Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Söylemez, ulusal ve uluslararası arenada önemli oyuncuları bir araya getiren fuarda sektör profesyonelleri için hazırladıkları yeni ürünleri sergileyeceklerini ifade etti.


Turizm, konaklama, ağırlama ve ikram sektörleri için uluslararası buluşma platformu özelliğini taşıyan fuarın önemine dikkat çeken Söylemez, “ Kurulduğumuz ilk günden itibaren amacımız değişmedi. Gerek sektör profesyonelleri, gerek son kullanıcılar için geliştirdiğimiz akıllı, pratik ve kaliteli ürünlerle ‘İyi ki AGT var’ dedirtmek istiyoruz. Fuar süresince SUNDECK başta olmak üzere kapı ve otel mobilyalarında kullanılacak akıllı ve yenilikçi ürünleri fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacağız” dedi.


Geri Dön