18 / 04 / 2024

antalya valisi ahmet altıparmak

antalya valisi ahmet altıparmak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya'da 6'sı gölet, 7'si taşkın koruma tesisi olmak üzere 13 tesisin temel atma ve açılışı için Korkuteli'nde düzenlenen törene katıldı

AGT Antalya’da düzenlenen 24. Anfaş Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin en büyük mobilya parçası üreticisi AGT Antalya’da düzenlenen 24. Anfaş Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na katıldı.

Antalya Valisi : Hızlı tren Kayseri'ye ve Kapadokya'ya ulaşmalı!

ATSO Geleneksel Ödül Töreni'nde konuşma yapan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak: "Hızlı trenin özellikle Kayseri'ye, Kapadokya'ya ulaşması lazım. Buradaki zenginliği ancak öyle oralara taşırız" şeklinde konuştu...

Antalya'da ikamet izni bulunan 125 bin yabancı yaşıyor

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya'da ikamet izni bulunan 125 bin yabancının yaşadığını bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Turizm sektörü canlandı: Antalya 18 günde 1,5 milyon turisti ağırladı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya'ya 18 günde 1,5 milyon turistin geldiğini duyurdu. İşte detaylar

Antalya'ya en fazla turist Almanya'dan gelmiş!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, şehre bu yıl gelen yabancı turist sayısının 7 milyonu geçtiğini, ilk sırada da Alman misafirlerin yer aldığını açıkladı. 

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in talimatıyla geçen günlerde yaylalarda yeniden başlayan yıkım işlemlerinden sonra yayla sakinleri Bolu Valiliği binası önüne gelip yıkım kararına tepki gösterdi.

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Antalya BATEM'in yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu'da yapım çalışmalarında sona yaklaşılan ve 12 bin metrekare alan üzerinde yapımına başlanan BATEM hizmet binasında incelemeler gerçekleştirdi. 

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

Manisa'da 241 ağır hasarlı, 446 adet az hasarlı konut tespit edildi!

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 22 Ocak'ta Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu..

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Antalya yeni lojistik merkez yapılacak!

Afete hazırlık çalışmalarının gerçekleştiği koordinasyon toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Karaloğlu, yeni lojistik merkezin inşa edileceğini 17 olan toplanma alanının ise yetersiz olduğunu ifade etti.

Antalya'da inşaat zamanı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya'da yaz dönemindeki inşaat yasağını hatırlattı. Karaloğlu, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ilkbahar ve sonbahar dönemlerini bu açıdan iyi değerlendirmeleri gerektiği konusunda uyardı.

antalya valisi ahmet altıparmak Haberi

antalya valisi ahmet altıparmak


Eroğlu, 13 tesisin temel atma ve açılışını gerçekleştireceklerini anlatarak, 2013 yılında ise 37 adet tesisi hayata geçireceklerini, bunun da 1 milyar liralık bir yatırım olduğunu belirtti.


Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, bakanlık olarak yaptıkları yatırımlardan bahsetti. Türkiye'nin her yerinin şantiye olduğunu, bakanlık olarak 4 binden fazla şantiyeye sahip olduklarını dile getiren Eroğlu, ''Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Antalya'ya kadar şantiyemiz bulunuyor. O kadar çok yatırım yapıyoruz ki bin 215 tane tesis açtık, bunun 232 tanesi baraj. 18 milyon dekar araziyi modern sulama sistemine kavuşturduk. 58 tane yerleşim yerine içme suyuna kavuşturduk'' dedi.


Türkiye'de son 10 yılda her alanda önemli yatırımlar yapıldığını söyleyen Eroğlu, milletten aldıkları paraları hizmet olarak yeniden millete döndürdüklerini, bundan dolayı başarılı olduklarını belirtti.


Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, AK Parti Genel...