18 / 04 / 2024

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in talimatıyla geçen günlerde yaylalarda yeniden başlayan yıkım işlemlerinden sonra yayla sakinleri Bolu Valiliği binası önüne gelip yıkım kararına tepki gösterdi.



Bolu Valiliği'ne gelen mera işgal ihbarlarının ardından Vali Ahmet Ümit'in talimatı ile yaylalarda başlanan yıkım işlemlerine yeniden başladı. 

Bolu Ekspres'ten Sefa Günay'ın haberine göre; Vali Ümit'in talimatıyla Paşaköy, Civril, Kızılağıl, Kılıçarslan, Kürkçüler, Karamanlı ve Ağaççılar köylerinin yaylası olan At Yaylası'nda yeniden başlayan yıkıma vatandaşlar Bolu Valiliği binası önüne gelip tepkilerini gösterdi. Valilik binası önünde bir araya geşen 100'e yakın vatandaş “Biz villacı değiliz, gariban köylüyüz. Devlet villacıların evini yıksın, gariban köylüye dokunmasın.” diye konuşarak yıkım işlemine tepki gösterdi.

Yıkım işlemine tepki göstermek için Valilik binası önünde bir araya gelen vatandaşlar, Bolu Valisi Ahmet Ümit ile bir görüşmeler düzenleyerek görüşme sonrasında Valilik binası önünden ayrıldı.

 


Geri Dön