25 / 04 / 2024

panel

panel

Türkiye’nin en büyük mobilya parçası üreticisi AGT Antalya’da düzenlenen 24. Anfaş Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na katıldı.

Değişen kentler, dönüşen yaşamlar paneli İstanbul'da gerçekleşti!

Mimar ve Mühendisler Grubu’nun İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ve Küçükçekmece Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği “Herkes için Şehir: Değişen Kentler Dönüşen Yaşamlar” paneli, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde gerçekleşti...

Kentsel dönüşüm atıklarından köy evleri yapma projesi!

WES 2012 – 4. Atık Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Geri Kazanım ve Atık Yönetimi” konulu bir panel düzenlendi...

Nokta Panel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Panel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Güler Atalay tarafından kuruldu.

Zamansız içmekanlar konulu panel Skyland HOM'da büyük ilgi gördü!

Skyland HOM, geçtiğimiz hafta sonu iki ayrı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dekorasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerden biri, “Zamansız İç Mekanlar” konulu bir panel oldu ve 200'den fazla öğrenci katıldı.

Volkswagen Transporter Panel Van’da indirim günler başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Volkswagen Transporter Panel Van'da nisan ayına özel 43 bin TL'lik indirim geldi. Panel Van'daki indirimde son günler olduğu duyuruldu. Peki, Volkswagen Transporter Panel Van özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 26 Nisan 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Transporter Panel Van'a Nisan zammı geldi! Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Transporter Panel Van'a Mart ayında gelen indirimle 595 bin 500 liraya kadar düşmüştü. Yeni ayla birlikte Volkswagen Transporter Panel Van'a zam geldi. Peki Volkswagen Transporter Panel Van Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Crafter Panel Van’da Ramazan bereketi başladı! Tamı tamına 47 bin TL’lik indirim geldi!

Volkswagen Crafter Panel Van mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Crafter Panel Van özellikleri neler, fiyatı kaç TL? 29 Mart 2023 fiyat listesi

Volkswagen Transporter Panel Van’da Ramazan bereketi başladı! 43 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor!

Volkswagen Transporter Panel Van mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Transporter Panel Van özellikleri neler, fiyatı kaç TL?

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulmelik Kocaman tarafından kuruldu.

Assan Panel, Macaristan ve Mısır’da EPCM projelerine imza attı!

Assan Panel son dönemde yürüttüğü bir diğer EPCM projesi kapsamında Mısır’ın İskenderiye kentindeki bir tekstil fabrikasının çatı renovasyonu projesine sandviç panel çatı kaplaması montajı yaptı.

Fayev Donatılı Panel Konut Üretim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fayev Donatılı Panel Konut Üretim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Safa Kurnaz tarafından kuruldu.

Tımestone Dekoratif Fiber Panel Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tımestone Dekoratif Fiber Panel Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kebabcı, Tuersong Paheerdıng ve Aılı Zıyawudong ortaklığında kuruldu.

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ulusu ve Zafer Boy ortaklığında kuruldu.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Lamidor Ahşap Panel Kuyumculuk Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamidor Ahşap Panel Kuyumculuk Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sinan Övün., Bilgin Türkoğlu ve Yusuf Güzel imzasıyla kuruldu.

panel Haberi

panel

Fuarın açılışını gerçekleştiren Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak fuara en yeni ürün grupları ile katılan AGT’nin standını ziyaret ederek ürünlerini inceledi.


Fuara  AGT Door, Sundeck, Panel ve Profil’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kaliteli ve güvenilir ürünüyle katılan AGT Standını gezen Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Kredi Yurtlar Genel Müdürü Hasan Albayrak ürünleri inceleyip bilgi aldılar.


AGT ürün gruplarının yenilikçi ve akıllı ürünlerini beğendiğini vurgulayan Altıparmak “Park ve Bahçe mobilyasında AGT’nin ödüllü bankının çok şık durduğunu “belirtti.


AGT, MOBİLYA SEKTÖRÜNE YÖN VERMEYE DEVAM EDİYOR

Tasarımda ve üretimde yenilikçi, güvenilir ve kaliteli ürünleri tüketicisi ile buluşturan AGT, 23-26 Ocak 2013 tarihlerinde Antalya Expo Center’da 24.sü gerçekleşmekte olan ve sektörün en büyük uluslararası buluşması özelliğini taşıyan fuar boyunca yerli ve yabancı ziyaretçileri standında ağırlamaya...