16 / 04 / 2024

ACE Mimarlık Orçun Ersan

ACE Mimarlık Orçun Ersan

Park Oran konut projesi ve Roketsan binalarını tasarlayan ACE Mimarlık’ın ortağı olan Orçun Ersan kimdir? ACE Mimarlık projeleri nelerdir? İşte Orçun Ersan'ın biyografisi ve ACE Mimarlık projeleri...

3boyut Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3boyut Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Durğun tarafından kuruldu.

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Korkmazer ve Sevim Korkmazer ortaklığında kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Orçun Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Orçun Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Taha Ak tarafından kuruldu.

Metehan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metehan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de Sm. Muhammed Taha Uyğun tarafından kuruldu.

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selin Özdölçolak Parlak tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'un ilk ihalesini Mukarnas Mimarlık kazandı!

Kanal İstanbul projesi için 26 Mart 2020'de gerçekleştirilen 'maskeli ihale'nin sonucu 18 ay sonra belli oldu. Tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerini taşımak için yapılan ihalede, Mukarnas Mimarlık Mühendislik Şirketi ile 500 bin Türk Lirası bedelinde sözleşmeye imza atıldı. 

Unıque Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Emrah Orhan tarafından kuruldu.

Deb Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deb Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Happani, Hüseyin Kurt ve Orçun Sağınlar ortaklığında kuruldu.

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

Omsa Tasarım Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omsa Tasarım Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli Mehmet Zeki Sağun tarafından kuruldu...

AAD Mimarlık 11 senede 130'un üzerinde proje üretti!

11 yıl önce Mimar Ayşegül Güner tarafından kurulan AAD Mimarlık, 130'un üzerinde proje üretti. AAD, her projesinde mutlaka sanat ve insanı ön planda tutuyor...

UNIQUE Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UNIQUE Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Birsen Gürsoy Türe tarafından kuruldu.

ACE Mimarlık Orçun Ersan Haberi

ACE Mimarlık Orçun Ersan

Orçun Ersan kimdir?

Orçun Ersan, 1978 yılı Ankara doğumlu. 2002 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi (GÜMMF) Mimarlık Bölümü’nden mezun olarak ACE Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi’ne ortak oldu. 


ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde “Avrupa Birliği Uyum Sürecinde Mimarlık Mevzuatının AB Normlarına Adaptasyonu; Bir Söylem Analizi” başlıklı teziyle yüksek lisans çalışmalarına katıldı. 


Orçun Ersan, Türkiye Mühendisler Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) komisyonlarında aktif olarak yer almış, Türk Serbest Mimarlar Derneği'nde 12. dönem yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştır. 


Çeşitli yarışmalarda dereceleri olan Orçun Ersan, son olarak D-8 Projesi ile 2010 yılında proje dalında Ulusal Mimarlık Ödülü’ne aday gösterilmiştir. Halen ACE Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi’nde Yönetici Mimar olarak faaliyetlerine devam etmektedir.


Orçun Ersan’ın öne çıkan projesi Aktif Metropolitan Hotel:

Kentlerin ete kemiğe bürünmesinde, imar mevzuatı diye...