24 / 04 / 2024

Açık Ev

Açık Ev

Üzerinizde herhangi bir baskı olmadan bir mülkü gezmek ister misiniz? “Açık Ev” organizasyonlarını ülkemizde yapan gayrimenkul danışmanlarını takip etmekten geçiyor. Keller Williams Danışmanı Şirin Sezer konuyu Emlakkulisi.com okurları için yazdı..

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

Kira Kontratındaki 'bebek! detayı ağızları açık bıraktı!

Ev sahibi kiracı kavgaları gündemden düşmezken, Ukraynalı çiftin kira Kontratındaki 'bebek! detayı ağızları açık bıraktı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

16 bin lira değerindeki kiralık ev görenleri korkuttu! Üstelik 6 aylık kira peşin isteniyor...

Sosyal medyadaki 16 bin lira kira değerindeki ev görenleri şaşkına çevirdi. Üstelik 6 aylık da kira peşin isteniyor. İşte o 16 bin liralık kiralık ev...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Bir emeklinin maaşı artık ev kirasına yetmiyor! Fahiş kiralar emeklileri de vurdu!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Burcu Köksal, bir emeklinin maaşının artık ev kirasına yetmediğini belirtti. İşte Köksal'ın konu ile ilgili o açıklaması...

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

İstanbul'da 100 metrekarelik bir konutun kirası 16 bin TL'yi aştı! Öğrenciler ucuz kiralık ev bulamıyor! 

İstanbul'da üniversite okuyan öğrencilerin en büyük sorunlarından biri barınma oldu. İstanbul'da 100 metrekarelik bir konutun kirası 16 bin TL'yi aşarken, daha ucuza kiraya verilen evlerin bakımsızlıkları şaşkına çevirdi. İşte ayrıntılar...

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Beko’dan görülmemiş indirim! Buhar kazanlı ütü alımlarına ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim geldi!

Beko’tan ağustos ayına özel küçük ev aletlerine indirim haberi geldi. Elektrikli ev aleti denilince akla ilk gelen üreticilerden Beko, küçük ev aletlerinde ikinci alımlarda yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu.

Açık Ev Haberi

Açık Ev

Üzerinizde herhangi bir baskı olmadan bir mülkü gezmek ister misiniz? Rahat rahat ve satın alma baskısı olmadan bunu yapmanın en keyifli yolu Amerika’da gelenek haline gelen “Açık Ev” organizasyonlarını ülkemizde yapan gayrimenkul danışmanlarını takip etmekten geçiyor.


“Açık Ev” organizasyonu bir mülkten sorumlu olan gayrimenkul danışmanının o mülkün pazarlaması için kullandığı yöntemlerden biridir. Belli bir gün ve saat aralığı belirlenerek o zaman aralığında randevu almadan dilediğiniz gibi konu mülkü gezebileceğiniz özgür bir zamanı size sunar.


Peki neden gitmelisiniz? Katılım yoğunluğunu gözlemleyerek konu mülkün revaçta olup olmadığı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Eğer evi beğenirseniz teklif sürecinde işinize yarar. Bu tip organizasyonlara muhakkak aynı mahallede oturan meraklı komşular da gelecektir. Onlardan bölgeyle ilgili birçok bilgi alabilirsiniz.


“Açık Ev” organizasyonu yapma becerisine sahip gayrimenkul danışmanı konusunda...