19 / 04 / 2024

Neden 'Açık Ev' organizasyonuna gitmelisiniz?

Neden 'Açık Ev' organizasyonuna gitmelisiniz?

Üzerinizde herhangi bir baskı olmadan bir mülkü gezmek ister misiniz? “Açık Ev” organizasyonlarını ülkemizde yapan gayrimenkul danışmanlarını takip etmekten geçiyor. Keller Williams Danışmanı Şirin Sezer konuyu Emlakkulisi.com okurları için yazdı..



Üzerinizde herhangi bir baskı olmadan bir mülkü gezmek ister misiniz? Rahat rahat ve satın alma baskısı olmadan bunu yapmanın en keyifli yolu Amerika’da gelenek haline gelen “Açık Ev” organizasyonlarını ülkemizde yapan gayrimenkul danışmanlarını takip etmekten geçiyor.


“Açık Ev” organizasyonu bir mülkten sorumlu olan gayrimenkul danışmanının o mülkün pazarlaması için kullandığı yöntemlerden biridir. Belli bir gün ve saat aralığı belirlenerek o zaman aralığında randevu almadan dilediğiniz gibi konu mülkü gezebileceğiniz özgür bir zamanı size sunar.


Peki neden gitmelisiniz? Katılım yoğunluğunu gözlemleyerek konu mülkün revaçta olup olmadığı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Eğer evi beğenirseniz teklif sürecinde işinize yarar. Bu tip organizasyonlara muhakkak aynı mahallede oturan meraklı komşular da gelecektir. Onlardan bölgeyle ilgili birçok bilgi alabilirsiniz.


“Açık Ev” organizasyonu yapma becerisine sahip gayrimenkul danışmanı konusunda ve bölgesinde uzmandır. Çok yoğun olan bu danışmanlardan bu süreç zarfında bedava danışmanlık hizmeti alabilir böylelikle bölgeyi daha iyi tanıyabilir, yeni piyasaya çıkmış evleri öğrenebilirsiniz.


Gayrimenkul alım işi, araştırma işidir. Dedektif gibi olmalısınız. Bu fırsatları kullanmanız doğru satın alım yapmanız için sizlere birçok ipucu üretecektir.


Şirin Sezer

Keller Williams Danışmanı 


Şirin Sezer kimdir?



Geri Dön