20 / 04 / 2024

Open House

Open House

Üzerinizde herhangi bir baskı olmadan bir mülkü gezmek ister misiniz? “Açık Ev” organizasyonlarını ülkemizde yapan gayrimenkul danışmanlarını takip etmekten geçiyor. Keller Williams Danışmanı Şirin Sezer konuyu Emlakkulisi.com okurları için yazdı..

Keller Williams’ın Açık Ev etkinliği gerçekleşti!

Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan etkili bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’de düzenlendi.

Keller Williams Open House etkinliği yarın!

Keller Williams Platin Beşiktaş Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’in 1000 m2’lik Gülaylar Group’a ait ofis katında gerçekleşecek.

Keller Williams 'Açık Ev' etkinliği Bodrum'da gerçekleştirildi!

Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Bodrum’da düzenlendi.

Doğanköy Emtan Towers’da yaşam başladı!

Emtan İnşaat Şirketi tarafından Girne’nin en değerli bölgesi Doğanköy’de yer alan Emtan Towers’de yaşam başladı.Emtan Towers, düzenlenen “Open House” etkinliği ile basına tanıtıldı.

Emtan Towers’da yaşam başladı!

Emtan İnşaat Şirketi tarafından Girne’nin en değerli bölgesi Doğanköy’de yer alan Emtan Towers’de yaşam başladı. Proje “Open House” etkinliği ile basına tanıtıldı.

House Residence’de evlerin yüzde 45’i satıldı!

Yenigün İnşaat’ın Bomonti’de inşa ettiği The House Residence’ta satışların yüzde 45’i tamamlandı. 2016 yaz sezonunda teslim edilecek projede ortalama metrekare fiyatları 4bin 500 dolardan başlıyor.

The House Residence Bomonti'de satışların yüzde 45'i tamamlandı!

Yenigün İnşaat yatırımı, The House Collection markası ve FYP dizayn, marka ve konsept planlaması ile Bomonti’de hayat bulan The House Residence, bölgede farklılık yaratmaya devam ediyor.

The House Residence Bomonti'nin web sitesi dünyanın en iyi seçildi!

Dünyanın önemli dijital medya ödül organizasyonlarından “IMA 2014” sahiplerini buldu. The House Residence Bomonti’nin internet sitesi IMA 2014’te “Bina ve Yapı” kategorisinde “Dünyanın En İyisi” oldu ve “Best In Class” ödülüne layık görüldü.

Aydos House Pendik satılık!

Aydos House Pendik satılık daire fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan proje Metaş Yapım imzası ile hayata geçiriliyor.

Pendik Aydos House fiyat!

Daire tipleri arasında 2+1'den 5+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunulan Aydos House projesi 8 katlı 2 blok halinde yükseliyor. İşte Pendik Aydos House fiyat listesi...

Aydos House satış ofisi!

İstanbul Pendik'te inşa edilen Aydos House satış ofisi ile 0216 397 1 777 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 bin 98 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Aydos House ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Pendik ilçesinde inşa edilen Aydos House projesinde 81 adet daire ve 5 adet cadde dükkanı yer alıyor. Peki Aydos House ne zaman teslim edilecek?

Pendik Aydos House iletişim!

Daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Aydos House Pendik projesi Metaş Yapım imzası ile hayata geçiriliyor. İşte Pendik Aydos House iletişim bilgileri...

Open House Haberi

Open House

Üzerinizde herhangi bir baskı olmadan bir mülkü gezmek ister misiniz? Rahat rahat ve satın alma baskısı olmadan bunu yapmanın en keyifli yolu Amerika’da gelenek haline gelen “Açık Ev” organizasyonlarını ülkemizde yapan gayrimenkul danışmanlarını takip etmekten geçiyor.


“Açık Ev” organizasyonu bir mülkten sorumlu olan gayrimenkul danışmanının o mülkün pazarlaması için kullandığı yöntemlerden biridir. Belli bir gün ve saat aralığı belirlenerek o zaman aralığında randevu almadan dilediğiniz gibi konu mülkü gezebileceğiniz özgür bir zamanı size sunar.


Peki neden gitmelisiniz? Katılım yoğunluğunu gözlemleyerek konu mülkün revaçta olup olmadığı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Eğer evi beğenirseniz teklif sürecinde işinize yarar. Bu tip organizasyonlara muhakkak aynı mahallede oturan meraklı komşular da gelecektir. Onlardan bölgeyle ilgili birçok bilgi alabilirsiniz.


“Açık Ev” organizasyonu yapma becerisine sahip gayrimenkul danışmanı konusunda...