26 / 04 / 2024

İstanbul Bomonti The House fiyat!

İstanbul Bomonti The House fiyat!

Firma: Yenigün İnşaat

Proje: The House Residence

Daire tiplerinin 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Anadolu Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor. İstanbul Bomonti The House fiyat listesi kapsamında fiyatları 220 bin dolardan başlıyor.



Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 30 peşinat ödendiğinde yüzde 70'i proje bitimine kadar taksitlendirme sağlanıyor. Proje  Yenigün İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Daire tiplerinin stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projenin ilk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edildi.


Bomonti The House projesinde "House Grup"un hizmet vereceği The House Hotel, The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The Club Office, The Garden Terrace, The Service gibi alanları bulunuyor.


İstanbul Bomonti The House fiyat listesi kapsamında fiyatları 220 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri studyo daireler 41 ile 45 metrekareden oluşurken, 1+1 daireler 85 ile 95 metrekare alandan oluşuyor. 


Telefon: 444 49 30

Web: www.yenigun.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön