16 / 04 / 2024

adalife maltepe ulaşım

adalife maltepe ulaşım

Çolakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık güvencesi ve kalitesi ile inşa edilen ve Maltepe'nin en merkezi yerinde bulunan Metro'ya ve E-5'e yaklaşık 500 mt mesafede bulunan AdaLife Evleri sizi Marmara denizinin masmavi derinliklerine götürecek…

AdaLife Maltepe'de fiyatlar 560 bin TL'den başlıyor!

Çolakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık güvencesi ve kalitesi ile inşa edilen ve Maltepe'nin en merkezi yerinde bulunan AdaLife Evleri yaşam kalitenizi arttırıp modern ve nezih bir yaşamla sizi alıp Marmara denizinin masmavi derinliklerine götürecek…

Adalife Maltepe'de hemen teslim daireler! 475 bin liraya!

Yaşamın başladığı ve satışların hala devam ettiği AdaLife Maltepe'de hemen teslim dairelerin fiyatları 475 bin TL'den başlıyor. Projeden Konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.

Adalife Maltepe'de 475 bin liraya! Hemen teslim!

Adalife Evleri yaşam kalitenizi arttırıp modern ve nezih bir yaşamla sizi alıp Marmara denizinin masmavi derinliklerine götürecek. Projedeki hemen teslim dairelerin fiyatları 475 bin liradan başlıyor.

Adalife Maltepe iletişim!

Adalife Maltepe iletişim bilgileri kapsamında adres bilgileri, telefon numarası ve de web adresi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların tamamı 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Maltepe Adalife satılık!

Maltepe Adalife satılık dairelerin fiyatları 425 bin lira ile 595 bin lira arasında değişiyor. Maltepe Adalife Evleri'nde kalan son 35 adet dairenin satışları devam ediyor...

Adalife Maltepe ulaşım!

Adalife Maltepe ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Tüm konutların 3 oda 1 salon olarak planlandığı proje Çolakoğlu İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nda yeni bir yaşam alanı sunuyor...

Maltepe Adalife nerede?

Maltepe Adalife nerede? Çolakoğlu İnşaat firması tarafından inşa edilen Adalife Evleri İstanbul Maltepe ilçesinde Filiz Sokak, Zümrütevler Mahallesi Maltepe - İstanbul adresinde yer alıyor....

Maltepe Adalife daire fiyatları!

Maltepe Adalife daire fiyatları 435 bin liradan başlıyor. Sadece 3 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı Maltepe Adalife projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor...

Adalife daire fiyatları!

Adalife daire fiyatları 3+1'lerin 435 bin liradan başlayıp, 595 bin liraya değişiklik gösteriyor. Maltepe Adalife Konutları ödeme planı dahilinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...

Maltepe Adalife satış ofisi!

Maltepe Adalife satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Çolakoğlu İnşaat imzası ile Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen projede konutlar için minimum yüzde 25 peşinat veriliyor...

Maltepe Adalife teslim tarihi!

Maltepe Adalife projesi Çolakoğlu İnşaat imzasıyla İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde hayata geçiriliyor. Maltepe Adalife teslim tarihi bilgisine göre Maltepe Adalife daire teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Maltepe Adalife projesi!

Banka kredisi ile ev satın alınabilen Adalife Evlerinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Maltepe Adalife projesi daire fiyatları kapsamında konutlar 435 bin TL ile 595 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor.

Adalife Maltepe!

Adalife Maltepe satılık konut fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Daire fiyatlarının 500 bin TL'ye kadar yükseldiği Maltepe Adalife projesinde yüzde 25 peşinat ödemesi sonrasında banka kredisinden yararlanılabiliyor...

Maltepe Ada Life satılık!

Çolakoğlu İnşaat projesi olarak yükselen Maltepe Ada Life satılık daireler 140 metrekare ile 145 metrekare arasında alanlardan meydana gelen 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kaşıkçı tarafından kuruldu. 

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Biçer tarafından kuruldu. 

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Sahilada Maltepe Konutları ulaşım!

Blokların 25 kat şeklinde yükseldiği projede toplam 290 adet daire yer alıyor. Sahilada Maltepe Konutları ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Adatepe'de yer alıyor.

Maltepe Sahilada ulaşım adresi!

Maltepe Sahilada ulaşım adresi kapsamında proje İstanbul Maltepe Feyzullah Mahallesi'nde bulunuyor. 290 adet daireden oluşan proje 25 katlı 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Adatepe Maltepe Sahilada Konutları ulaşım!

290 adet daireden oluşan Adatepe Maltepe Sahilada Konutları ulaşım bilgisine göre Sabiha Gökçen Havalimanı'na 28,5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje 25 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor.

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım!

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Maltepe Cevizli Mahallesi'nde bulunuyor. 32 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projede yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 863 adet daire ve 250 adet home ofis bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Ritim İstanbul Maltepe ulaşım bilgileri!

Toplam 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ritim İstanbul Maltepe ulaşım bilgileri kapsamında Kadıköy'e 10 dakika kadar mesafede bulunuyor.

Ritim İstanbul Evleri ulaşım!

Ritim İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Dumankaya imzası taşıyan proje 32 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Dap Yapı Adam Kule ulaşım!

Dap Yapı Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

Ritim İstanbul Maltepe ulaşım!

Ritim İstanbul Maltepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 2 bin 675 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

adalife maltepe ulaşım Haberi

adalife maltepe ulaşım

Toplam 7000m2 inşaat alanı ve 5500m2 yeşil alana konumlandırılmış olan  AdaLife 5 blok ve 116 daireden oluşuyor. Bloklar tamamlanmış ve hali hazırda oturum başlamış durumda.Ayrıca  beklenen E blok satışlarımız da başlamıştır. Proje konut tipi olarak, 135 m2, 145 m2  ve 148 m2 büyüklüklerde 3+1 dairelerden oluşuyor.

5.kattan itibaren deniz ve ada manzarasına hakim olan AdaLife'da, Merkezi Sistem (ısı pay ölçer) ısıtma,full ankastre ( ocak, davlumbaz, fırın, bulaşık makinesi ) , jakuzi, kamelyalar, 2-6 yaş arası  (kapalı, yumuşak) çocuk oyun alanı, oyun parkı, fitness center, bilardo, masa tenisi, basketbol sahası, futbol sahası, kapalı otopark, profesyonel güvenlik, apartman görevlisi, kapalı devre kamera sistemi ve daha birçok seçenek bulunuyor.

AdaLife' ı diğer projelerden ayıran en önemli özelliklerden bir tanesi de dairelerdeki tüm aboneliklerin Çolakoğlu...