20 / 04 / 2024

Adam Kule Dragos satış ofisi

Adam Kule Dragos satış ofisi

Adam Kule Dap Yapı teslim tarihi bu yıl Nisan ayı olarak belirtiliyor. Adam Kule'de daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Adam Kule Dap Yapı satılık ev!

Adam Kule Dap Yapı satılık ev tipleri 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Sahile 10 dakika uzaklıkta olan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Adam Kule Dragos satılık daire!

254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan proje sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Adam Kule Dragos satılık daire peşinat ödemeleri Ocak 2016'da yapılacak.

Adam Kule Evleri fiyatları ne kadar?

Adam Kule'da 48 ay vade farksız taksit fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. Projenin ilk 8 katı home ofislerden oluşuyor. Peki Adam Kule Evleri fiyatları ne kadar?

Dap Adam Kule teslim tarihi!

Dap Adam Kule teslim tarihi 2017 yılının sonu olarak belirlendi. İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen projede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Adam Kule Dragos ev fiyatları!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisin bulunduğu proje sahile 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Adam Kule Dragos ev fiyatları 239 bin TL'den başlıyor.

Adam Kule'de dev lansman kampanyası!

"Adam Kule'de dev lansman kampanyası" sloganıyla tanıtılan Adam Kule Residence'de 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen projede konutların yanı sıra home ofisler de bulunuyor.

Adam Kule Dragos ne zaman teslim?

Adam Kule Maltepe'de 1+0 ve 1+1 daire seçenekleri bulunuyor. Metroya 600 metre mesafede olan proje Dap Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Adam Kule Dragos ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı Adam Kule'de lansmana özel kampanya!

Dap Yapı Adam Kule'de lansmana özel kampanya kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 27 katlı tek blok halinde yükselen projede konutların 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor.

Adam Kule Dap Yapı satılık daire fiyatları!

Adam Kule Dap Yapı satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Metroya 600 metre, sahile 10 dakika uzaklıkta olan projede 48 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Adam Kule Rezidans nerede?

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Adam Kule'de dairelerin alanları 46 - 204 metrekare olarak tasarlandı. Projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Maltepe Rezidans fiyatları!

Adam Kule Maltepe Rezidans fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen projede konutların 2017 yılı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.

Adam Kule Dragos satış ofisi!

Adam Kule Dragos satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. DAP Yapı imzası ile hayata geçirilen projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule kampanyalı ödeme planı!

Adam Kule kampanyalı ödeme planı kapsamında 79 bin TL'ye varan indirim uygulanıyor. Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Dap Yapı Adam Kule Babalar Günü kampanyası!

Dap Yapı Adam Kule Babalar Günü kampanyası kapsamında 79 bin TL'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Home ofis, ofis ve rezidans dairelerden oluşan proje 27 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Adam Kule teslime hazırlanıyor!

DAP Yapı imzasıyla İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesi teslime hazırlanıyor.

Maltepe Adam Kule 240 ay vade imkanı!

DAP Yapı imzası taşıyan Maltepe-Dragos bölgesinde yükselen Adam Kule projesi 20 yıl vade kampanyasına destek veriyor. Maltepe Adam Kule 240 ay vade imkanı detayları...

Maltepe Adam Kule ev fiyatları 2017!

DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos bölgesinde inşa edilen Adam Kule Evleri, Nisan ayında teslim ediliyor. İşte, Maltepe Adam Kule ev fiyatları 2017...

Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi, İstanbul'un Maltepe Dragos bölgesinde inşa ediliyor. Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Adam Kule ödeme fırsatları 2017!

İstanbul'un Maltepe Dragos bölgesinde inşa edilen Adam Kule Evleri'nde 1+0 ve 1+1 daire seçenekleri bulunuyor. Adam Kule ödeme fırsatları 2017...

Dap Adam Kule kampanya bilgileri!

Dap Yapı imzasıyla İstanbul Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Dap Adam Kule kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor.

DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule ödemeleri 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesine bağlı Dragos bölgesinde yer alan DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule projesinde daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. İşte DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule ödemeleri 2017...

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi!

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence'ta fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor...

DAP Yapı Adam Kule fiyat 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Dragos'ta konumlandırılan Adam Kule projesi Nisan ayında teslim edilecek. İşte DAP Yapı Adam Kule fiyat 2017...

Dap Adam Kule satış fiyatı 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Dragos bölgesinde inşa edilen Adam Kule projesinde yaşam bu yıl Nisan ayında başlayacak...

Adam Kule projesi Nisan'da teslim edilecek!

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini insan”dan alan Adam Kule projes’nden ev sahibi olmak isteyenlere teslimden önce çok cazip fırsatlar sunuyor.

Adam Kule Dap Yapı fiyatları 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe-Dragos bölgesinde inşa edilen Adam Kule projesi bu yıl Nisan ayında yapılacak. İşte Adam Kule Dap Yapı fiyatları 2017...

Dap Adam Kule ne zaman bitecek?

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Dragos'ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde 10 bin TL peşinatla 88 ay vadeli ödemeler yapılabiliyor...

Adam Kule Dragos satış ofisi Haberi

Adam Kule Dragos satış ofisi


3 bin metrekare alanda yükselen Adam Kule projesi Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Adam Kule projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe-Dragos bölgesinde yer alıyor.


Adam Kule Dap Yapı teslim tarihi bu yıl Nisan ayı olarak belirtiliyor. Dragos Adam Kule projesi 284 daire ve 88 home ofisten meydana geliyor.


27 katlı tek kule halinde hayata geçirilen Adam Kule projesinde 48-55 metrekare 1+0 daireler, 88-100 metrekare 1+1 daireler bulunuyor.


Adam Kule projesinde fiyatlar 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Adam Kule'de 10 bin TL peşinatla 88 ay vade imkanı sunuluyor.



Adam Kule adres: Altayçeşme Mahallesi Çam Sokak No: 16 Maltepe İstanbul


Tel: 444 93 27

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Gülcihan...