24 / 04 / 2024

Adam Kule Maltepe Rezidans fiyatları!

Adam Kule Maltepe Rezidans fiyatları!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Adam Kule Maltepe Rezidans fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen projede konutların 2017 yılı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.



İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta inşa edilen  Adam Kule  Konutları'nın büyüklükleri 46 metrekare - 204 metrekare şeklinde tasarlandı. Proje 27 katlı tek bloktan meydana geliyor. 


Adam Kule Maltepe Rezidans fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. 




Adam Kule Dragos'ta 254 adet konut ve home ofisler yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, SPA ve fitness merkezi, kafe, yürüyüş parkuru ve özgün peyzaj alanı gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. 


Dap Yapı Adam Kule Residence sahile 10 dakika, metroya 600 metrelık mesafede yükseliyor. Projede 48 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor. 


Adam Kule Maltepe Rezidans fiyatları!

Daireleri stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Maltepe Adam Kule'de satış fiyatları 239 bin TL'den, metrekare birim fiyatları ise 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Adam Kule Dragos satış ofisi telefon: 444 93 27

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön