24 / 04 / 2024

Adam Kule satış fiyatları

Adam Kule satış fiyatları

Dap Yapı Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projede konutların satış fiyatları 306 bin TL'den başlıyor. Peki Maltepe Adam Kule ödemeler nasıl yapılıyor?

Adam Kule Maltepe telefon numarası!

Adam Kule Maltepe telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. 36 ay vade farksız taksit uygulanan projede 254 adet konut ve 88 adet home ofis bulunuyor.

Dap Yapı Adam Kule kampanya!

Dap Yapı Adam Kule kampanya kapsamında 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede home ofis ve konut seçenekleri yer alıyor.

Adam Kule Dragos teslim tarihi!

Adam Kule Dragos teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirlendi. Dairelerin 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje tek blok halinde yükseliyor.

Maltepe Adam Kule görselleri!

Adam Kule Maltepe'de peşinat ödemeleri 2016 yılı Ocak ayında yapılıyor. Konut ve ticari birimlerden oluşan proje metroya 600 metre uzaklıkta yer alıyor. İşte Maltepe Adam Kule görselleri...

Dap Adam Kule daire satış fiyatları!

Dap Adam Kule daire satış fiyatları büyüklüklerine göre değişiyor. İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Dragos bölgesinde hayata geçirilen projede 254 konut ve 88 home ofis yer alıyor.

Adam Kule Maltepe Rezidans fiyatları!

Adam Kule Maltepe Rezidans fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen projede konutların 2017 yılı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.

Adam Kule fiyatlar!

Adam Kule fiyatlar daire tipleri bağlı olarak değişiyor. Sahile 10 dakika uzaklıkta yükselen projede banka kredisiz 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Adam Kule satış fiyatları!

Satışların devam ettiği Dragos Adam Kule Rezidans Evleri'nde daireler isteğe bağlı olarak büyütülebiliyor. Adam Kule satış fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule kampanyalı ödeme planı!

Adam Kule kampanyalı ödeme planı kapsamında 79 bin TL'ye varan indirim uygulanıyor. Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Dragos Adam Kule Evleri satış ofisi!

Dragos Adam Kule Evleri satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Toplam 350 adet üniteden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 46 metrekareden başlıyor.

Adam Kule Dap Yapı satılık!

Adam Kule Dap Yapı satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen proje 14 Mayıs Perşembe günü görücüye çıkacak.

Dap Yapı Adam Kule iletişim!

Dap Yapı Adam Kule iletişim için 444 93 27 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Ön talep toplamaya devam eden proje 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Adam Kule Maltepe iletişim!

Adam Kule Maltepe iletişim numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Daire teslimlerinin 36 ay içerisinde gerçekleşeceği projede lansmana özel fırsatlar ile konut sahibi olunabiliyor.

Dap Yapı Adam Kule fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Yaklaşık 5 bin adet ön talep toplayan proje İstanbul Maltepe Dragos'ta yükseliyor.

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi!

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence'ta fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor...

Dap Adam Kule satış fiyatı 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Dragos bölgesinde inşa edilen Adam Kule projesinde yaşam bu yıl Nisan ayında başlayacak...

Dap Adam Kule Residence Dragos satılık!

Dap Adam Kule Residence Dragos satılık dairelerin fiyatları 306 bin liradan başlayarak değişiyor. Dap Adam Kule projesinde teslimler 2017 yılının sonunda yapılıyor....

Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Adam Kule Rezidans'ta fiyatlar 306 bin TL'den başlıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Peki Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Adam Kule Residence Maltepe satış fiyatları!

Adam Kule Residence Maltepe satış fiyatları 306 bin liradan başlıyor. Dap Yapı projesi Adam Kule Residence'ta teslimlerin Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim!

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan oluşan projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Adam Kule Dragos satılık konut!

Adam Kule Dragos satılık konut alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Sahile 10 dakikalık mesafede bulunan proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor.

Maltepe Adam Kule ödemeler!

Dap Yapı Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projede konutların satış fiyatları 306 bin TL'den başlıyor. Peki Maltepe Adam Kule ödemeler nasıl yapılıyor?

Adam Kule Dragos Evleri satış ofisi!

Adam Kule Dragos Evleri satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan meydana gelen proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor.

Maltepe Adam Kule satış fiyatları!

Maltepe Adam Kule satış fiyatları 306 bin TL'den başlıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Dap Adam Kule Evleri Dragos satılık!

Dap Adam Kule Evleri Dragos satılık dairelerin fiyatları 306 bin liradan başlıyor. Maltepe'de yer alan Dap Adam Kule projesi 2017 yılının sonunda tamamlanıyor...

Adam Kule'de ofislerin yüzde 75'i satıldı!

DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini "insan"dan alan "Adam Kule" projesi için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor. İşte DAP Yapı'nın oluşturduğu kampanyanın ayrıntıları...

Dap Yapı Adam Kule Dragos satış ofisi!

Dap Yapı Adam Kule Dragos satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Konutların 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı projenin 2017 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor.

Adam Kule satış fiyatları Haberi

Adam Kule satış fiyatları

İstanbul'un Maltepe ilçesinde yükselen Adam Kule Residence 27 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede 254 adet daire ve 88 adet home ofis yer alıyor. 


Teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirtilen Adam Kule Maltepe Evleri sahile 10 dakika, metroya 600 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 

Maltepe Adam Kule ödemeler!

Dap Yapı imzasıyla inşa edilen Adam Kule Konutları için 36 ay vade farkı olmaksızın taksit yapılabiliyor. Projede dairelerin alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. 


Konutların 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildiği Dragos Adam Kule'de fiyatlar 306 bin TL ile 720 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Adam Kule adres: Altayçeşme Mahallesi Çam Sokak No: 16 Maltepe İstanbul


Maltepe Adam Kule iletişim

Telefon : 444 93 27

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Özge...