24 / 04 / 2024

Adana Çatalan Batı Köprüsündeki kaçak büfe kaldırılacak

Adana Çatalan Batı Köprüsündeki kaçak büfe kaldırılacak

Sabah Güney'in haberini ihbar kabul eden Büyükşehir, Çukurova Belediyesi'nden Çatalan Batı Köprüsü'nün başındaki büfenin kaldırılması istedi. İşgale son verildi.

Mondi Turkey Adana Batı fabrikasını kapatıyor

Mondi Turkey KAP'a yaptığı açıklamada rekabet gücü ve alt yapı yetersizlikleri değerlendirilen Adana Batı fabrikasını kapatma karara aldığını bildirdi.

Adana Batı Otogarı yapım ihalesi 18 Nisan'da!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Batı Otogarı/Terminal Tesisi ve Ticari Ünitelerin yapılması işi için ihale 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak..

Adana Batı Otogarı ihalesi iptal edildi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 11 Nisan'da yapılması planlanan Adana Batı Otogarı ihalesi iptal edildi..

Adana Batı Otogarı 11 Nisan'da ihale ediliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından batı otogarı/terminal tesisi ve ticari ünitelerin yapılması ihalesi 11 Nisan'da yapılacak..

Adana'ya 400 yat kapasiteli marina geliyor!

Adana’nın Yumurtalık ilçesine yapılması planlanan marina için hidrografik ve oşinografik çalışmalar başladı. Kemalpaşa Mahallesi'nde DSİ Sosyal Tesislerinin batı mevkisine yapılması planlanan marinanın 400 yat kapasitesine sahip olması planlanıyor

Çatalan Tesisleri, Plato Adana Projesi için kullanılacak mı?

Adanaspor’un kullanımındaki Çatalan Tesisleri’ni başka bir proje için öneren Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün düşüncesine Kulüp Başkanı Bayram Akgül tepki gösterdi

Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana 2016 İnşaat Fuarı'na katılacak!

Adana'run batısında konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan mimarisiyle, çağdaş ofis anlayışını yatırıma dönüştüren Kiza Kurumsal İş Merkezi, Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı'nda "gerçek ölçülerde 3+1 ofis" standıyla vitrine çıkacak.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde lansmana özel fiyatlar!

Yaklaşık 30 bin nüfusa sahip, 5 bin KOBİ işletmesinin bulunduğu Adana’nın batısında, 12 blok olarak projelendirilen ve tamamlandığında kentin vizyonuna büyük katkı sağlayacak olan Kiza Kurumsal İş Merkezi karlılık ve prestije yükseliyor.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi inşaatında son durum!

Son yıllarda yaşanan yoğun kentleşme nedeniyle kuzeyi tıkanan Adana, batıya genişliyor. Kiza Kurumsal İş Merkezi’nin de, Adana’nın kuzey bölgesinde tıkanan şehirleşme yönünü batıya doğru kaydıracağı öngörülüyor.

Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

Adana Koza Park Center 1. etap çalışmaları sürüyor!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana’nın batısına değer katacak.

Koza Park Center Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

Adana'ya Koza Park Center projesi geliyor!

Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa’nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center Projesi Adana’nın batısında hayat buluyor.

Adana Çatalan Batı Köprüsündeki kaçak büfe kaldırılacak Haberi

Adana Çatalan Batı Köprüsündeki kaçak büfe kaldırılacak

Seyhan Baraj Gölü kıyısında mantar gibi çoğalan büfe ve mekanları "Baraj Rantı" başlığıyla manşetine taşıyan SABAH Güney'in haberini ihbar kabul eden ve gelen şikayetleri dikkate alan Büyükşehir Belediyesi inceleme yaptı. Çatalan Batı Köprüsü'nün Topalak köyü ayağında faaliyete geçmeye hazırlanan bir büfenin olduğu tespit edildi. Büyükşehir'in yazılı talimatı üzerine Çukurova Belediyesi Yıkım Şube Şefliği, zamam geçirmeden kondu büfeyi ortadan kaldırdı. 


SABAH GÜNEY UYARDI 

Yaban Hayatı Koruma ve Geliştirme Sahası içerisine bir gecede büfe konulduğu yönünde vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren SABAH Güney, haberinde Orman ve Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü'nün 2011 yılında hazırladığı Yaban Hayatı Koruma ve Geliştirme Sahaları Yönetmeliği ile Adana Valiliği'nin 2013 yılında yayımladığı Seyhan Baraj Gölü ve Çevresi Yönetim Tebliği'ni anımsatarak yasalara aykırı olan bu işgale son verilmesi gerektiğini belirtti. 


İŞGAL...