27 / 04 / 2024

Adana çöken ev

Adana çöken ev

Adana'da yağış ve şiddetli rüzgar nedeniyle bir bina kısmen çöktü. Binada yaşayan vatandaşlar otele yerleştirildi.

Adana'da tahliye edilen ev iki saat sonra çöktü!

Adana'da sağanak nedeniyle duvarlarında çatlak meydana gelen ev, tahliye edilmesinden 2 saat sonra çöktü. 

Kiracısını mülakatla seçen ev sahibi için şok gelişme: 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istenebilir! 

Adana'da bir ev sahibi kiracısını mülakatla seçeceğini söyleyerek kiracı adaylarına dilini, dinini, ırkını ve hangi mezhepten olduğunu sordu. Kiracı bu olay üzerine şikayette bulunarak, ev sahibi ifadeye çağrıldı.

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

Kiracı ve ev sahibi anlaşmazlıklarında yeni adım! İşte EVSIAD'ın hazırladığı 25 maddelik kira kanun tasarı teklifi!

Geçen sene kiralarda yaşanan fahiş artışlar nedeniyle kira artış oranına sınırlama getirilmişti. Gözler alınacak yeni kararlara çevrilmişken Ev Sahibi İş İnsanları (EVSIAD) Oluşumu'ndan da kira kanun tasarı teklifi geldi. İşte 25 maddede o teklif...

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

İstanbul’da ev fiyatları tavan yapmışken 149 bin TL’ye 1+1 ev sahibi olun! Prefabrik 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Az bir bütçeyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarına ilgi göstermeye başladı. Betonarme evlere göre daha ekonomik ve az zahmetli olan prefabrik evlerin fiyatları 149 bin TL'den başlıyor. Peki, hazır prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ev yapmak maliyetli geliyorsa kampanyalı 28 Ağustos 2022 prefabrik ev fiyatları!

Düşük bir bütçeyle düşlerinin evine sahip olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Ev yapmak gittikçe daha maliyetli olmaya başlamışken herkesin aklında aynı soru. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

Adana'da ev kiraları 2 kat yükseldi!

Tüm ülkede artan ev kiraları ücretlerinden Adana'da olumsuz bir şekilde etkilendi. Kentteki emlakçılar bölgedeki daire kiraların 2 kat arttığını dile getirdi.

TOKİ Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut inşa edecek! 

Dar gelirli aileleri düşük peşinat bede taksitlerle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut hayata geçirecek.

Şener Şen'in doğduğu iddia edilen ev tehlike saçıyor!

Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen'in Adana'da dünyaya geldiği iddia edilen ev yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Metruk binadan düşen ahşap parçaları çevre halkını tedirgin ediyor. 

Adana çöken ev Haberi

Adana çöken ev

Adana'da, şiddetli rüzgar ve sağanak nedeniyle Seyhan Meydan Mahallesi'ndeki binanın bir kısmı çöktü, binadaki aileler, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından otele yerleştirildi.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Seyhan Meydan Mahallesi’nde oturan bir çocuklu 65 yaşındaki Orhan ve 57 yaşındaki Naime Günay çiftinin ahşap evlerinin bir bölümü şiddetli rüzgar ve sağanak nedeniyle çöktü.

Yıkılma tehlikesi bulunan evden polisler tarafından çıkarılan çift, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü aracılığıyla geçici olarak bir otele yerleştirildi.

Ekiplerin çevresine güvenlik şeridi çektiği evin, belediye ekipleri tarafından kontrollü şekilde yıkılacağı açıklandı.

Binada yaşayan Orhan Günay, açıklamasında yaklaşık 25 yıldır aynı evde kirada oturduklarını vurgulayarak, eşi ve bir çocuğuyla yaşadıklarını, hurdacılık yaparak geçimlerini sağladıklarını ifade etti.

Adana Seyhan'da eski binanın yıkılma tehlikesine karşı önlem...