26 / 04 / 2024

adana da yangın

adana da yangın

Adana Feke'de bilinmeyen nedenle yangın çıktı ve iki ahşap ev tamamen yandı

Adana'da kirasını ödeyemeyen aileye yardım eli uzatıldı!

Adana'da yaşamını sürdüğü evin kira bedellerini yatıramayan 4 çocuklu aileye yardım edildi...

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Maslak Sun Plaza'da yangın!

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Varyap Meridian'da yangın çıktı!

Varyap Meridian'da 52 katlı gökdelenin 15'nci katında yangın çıktı. Yangın bölgeye gelen ekipler tarafından söndürüldü.

Adana'da kiracısını öldüren ev sahibine 16 yıl hapis!

Adana'da kirasını ödemediğini ve otomobiline zarar verdiğini öne sürdüğü kiracısını tabancayla öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık 71 yaşındaki Orhan Ertok, 16 yıl 3 ay hapse çarptırıldı.

Kamuya ait binalarda yangın merdiveni şart!

Kamuya açık yüksek katlı binalarda, yangın merdiveni ile ilgili yasal düzenleme bulunmasına rağmen, inşaat aşamasında bu önemli ayrıntıya dikkat edilmiyor. Kamuya ait çok katlı birçok binada da yangın merdiveni yok.

Adana kentsel dönüşümü bekliyor!

Adana Ekspres Gazetesi köşe yazarı olan Fevzi Acevit bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki çarpık yapılaşmadan ve kentsel dönüşümden bahsetti. Acevit, Adana'da dönüşümün başlaması gerektiğini vurguladı...

Zorlu Center'da yangın korkuttu!

İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Center'da yangın çıktı, binayı dumanlar kapladı. Zorlu Center'ın kafetarya bölümünde yangın çıktı. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. İşte olayın ayrıntıları...

Adana'da dönüşüme şiddetle ihtiyaç duyulan yerler var!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İnşaat Fuarı’nda, sıkıntı yaşayan yatırımcıyı Adana'ya davet etti. Sözlü; " Kentsel dönüşüme şiddetle ihtiyaç bulunan yerler var Adana’da. " dedi.

Adana'da kirasını ödemeyen kiracıya ev sahibinden infaz!

Adana'da bir süredir kira veremeyen Akif T., alkol alıp ev sahibinin aracını tekmeleyince ikili arasında tartışma çıktı. Ev sahibi, T.'yi 10 el ateş ederek öldürdü.

Torun Center'da yangın çıktı!

Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'a ait rezidans inşaatında, izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Adana'da bir apartmanda yangın çıktı!

Adana'da bir apartmanın 2. katında çıkan yangında felçli bir kişi öldü, annesi ve 3 kardeşi kurtarıldı. Evde yapılan ön incelemede, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği belirtildi.

adana da yangın Haberi

adana da yangın


Adana Feke Oruçlu köyünde Hasan Toköz'ün evinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın Toköz'ün oğlu Nuri Toköz'e ait olduğu öğrenilen eve sıçradı. İlk müdahaleyi köylülerin yaptığı yangın, Feke Belediyesine ait itfaiye ekipleri ve Feke Orman İşletmesine ait arozözlerin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Evlerin ikisinin de tamamen yandığı ve kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.


Dün de Feke'nin Belenköy Mahallesinde Osman Kaynak'a ait evin de elektrik kontağından çıktığı öğrenilen yangında kullanılamaz hale geldiği...