26 / 04 / 2024

Adana İnşaat ne zaman

Adana İnşaat ne zaman

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen Adana İnşaat ve Yapıda Yenilikler Fuarı Türk ve Kıbrıs heyetlerini bir araya topladı.

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında 6 ay geride kaldı!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 6 ay geride kaldı. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne? İnşaat ne kadar ilerledi?

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımı hakkında açıklama yaptı. Peki Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Yüksek riskli binalar kentsel dönüşümde öne alınmalı!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sucuoğlu, İstanbul'da yüksek risk tespit edilen binaların kentsel dönüşümde öne alınması gerektiğinin altını çizdi...

İzmir Limanı'nın inşaatı ne zaman tamamlanacak?

İzmir Limanı konteyner Molü İnşaatı Projesi için 2019 yılında aktarılan ödenek miktar ve projenin bitirileceği tarih meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Zekeriya Turanbayburt: Adana'nın sorunlarını çözmek için desteğe hazırız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'nın gelişmesi için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımı hakkında açıklama yaptı. Peki Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

Adana İnşaat ne zaman Haberi

Adana İnşaat ne zaman

TÜYAP Adana Fuarcılık, bölgede düzenlediği fuarlarla yeni iş ortaklıkları kurulmasını sağlıyor. 16-19 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenen Adana İnşaat ve Yapıda Yenilikler Fuarı, Türk ve Kıbrıs heyetlerini bir araya getirdi. Önemli bir birliktelik için fuarda ilk adımı atan Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Adana Ticaret Odası ve Adana Emlakçılar Esnaf Odası yetkililerini Kuzey Kıbrıs’a davet etti. Geçtiğimiz hafta Birliğin davetine katılan Türk Heyeti, görüşmeden ortak çalışma kararı ile geri döndü. Görüşmeden duydukları mutluluğu ifade eden TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, “İki ülke arasındaki görüşmeler sonucunda ortak çalışma yapılmasına karar verildi. Bu çalışma hem bölge ekonomisine ve hem de inşaat sektörüne önemli katkılar sağlayacak” dedi.


Adana Ticaret Odası ve Adana Emlakçılar Esnaf Odası yetkilileri, TÜYAP Adana İnşaat, Kent,...