16 / 04 / 2024

adana Kırıkhan Belediyes

adana Kırıkhan Belediyes

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Güder, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Şube Müdürü Hüseyin Balaban'dan çöp konteynerlerini teslim aldılar.

Kahramanmaraş depremlerinden önce Aralık ve Ocak'ta 2 öncü deprem olduğu belirlendi: Fay kırılacağını haber vermiş!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma ve ölümlere neden olan deprem öncesi 18 Aralık 2022'de Kırıkhan'da 4.8 ve 15 Ocak 2023'te ise Sivrice'de 4.9 büyüklüğünde artçısı olmayan 2 öncü deprem olduğuna, fayın kırılacağını haber verdiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika uyarısı! O fay henüz kırılmadı! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'yla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve Sorgun fayının henüz kırılmadığını dile getirdi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Hatay Kırıkhan TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 10 soruda Kırıkhan TOKİ!

TOKİ'nin Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Kırıkhan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Kırıkhan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Kırıkhan TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Hatay Kırıkhan için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Kırıkhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay Kırıkhan'da yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Hatay Kırıkhan'ın gündemi arazi toplulaştırması!

Hatay Kırıkhan'da arazi toplulaştırma toplantısı düzenlendi. Toplantıda ''Hatay Kırıkhan Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi” hakkında vatandaşların talepleri dinlendi.

TOKİ Hatay Kırıkhan Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarını hızla sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Kırıkhan Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Hatay Kırıkhan’da metruk binalar yıkılıyor!

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde metruk ve çökme tehlikesi olan harabe binalar Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesi tarafından alınan kararla yıkılıyor.

Hatay Kırıkhan'daki 5 okul yıkılacak!

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde depreme dayanıksız olan 5 okul için yıkım kararı çıktı. Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay Kırıkhan'ın yolları yenilendi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Kırıkhan ilçesine bağlı Demirkonak Mahallesi’nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Hatay Kırıkhan'da Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.

adana Kırıkhan Belediyes Haberi

adana Kırıkhan Belediyes



 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe edilen 400 adet çöp konteyneri Kırıkhan Belediyesi'ne teslim edildi. 

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Güder, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Şube Müdürü Hüseyin Balaban'dan çöp konteynerlerini teslim aldılar. 

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, "Kırıkhan'ın temiz ve sağlıklı bir yaşam kenti olması yolundaki bir eksikliği gidermemizde bizlere her türlü yardımı sağlayan başta Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Eski Adalet Bakanı Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ve yetkililere ilçe halkım adına teşekkür ediyorum." dedi.  Belediye Başkanı Yavuz 400 adet çöp konteynerini hemen eksik durumdaki mahallelere dağıtımının yapılacağını söyledi. 



Adana İlk...