26 / 04 / 2024

Adana Kozan kiralık daireler

Adana Kozan kiralık daireler

Adana İli Kozan İlçesi'nde yer alan 4.420 metrekare yüzölçümüne sahip olan depo ve işyeri Kozan İcra Dairesi tarafından 16 Aralık 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Adana Kozan'ın köy yolları asfaltlanıyor!

Şehir merkezindeki çalışmalarına aralıksız devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi 5 köyün yollarının bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi yenileniyor!

Adana Kozan Belediyesinden sanayi sitesinde hummalı çalışma Kozan Belediyesi tarafından Kozan Küçük Sanayi Sitesinde yol bakım ve onarım ile temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Adana'da bin liranın altında kiralık ev bulmak zorlaştı!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, ev kiralarının oldukça yükseldiğini, Adana'da bin liranın altında ev bulmanın zorlaştığını söyledi. Uçar, "Kiralık ev bulmakta sıkıntı yaşıyoruz. Bunun nedeni kiraların çok yüksek olması." diye konuştu.

Adana Kozan'daki köy yolları yenileniyor!

ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi, köy yollarında bakım, onarım ve asfalt çalışması başlattı. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurduklarını söyledi

Adana Atatürk Caddesi'ndeki bütün dükkanlar kiralık!

Ailelerin de gitmesiyle İncirlik'te neredeyse açık dükkan kalmadı. Atatürk Caddesi'nin bir bölümünde bulunan yaklaşık 70 esnaftan sadece 3 tanesi açık. Açık olmayanların camlarında da kiralık yazıyor.

Adana'da yeni evli çiftlere kiralık ev tuzağı!

Adana'da, yeni evlenen çiftleri, kendilerine ait olmayan evleri internet üzerinden "kiralık ev" ilanı vererek 15 bin 500 lira dolandıran 3 kişi tutuklandı.

YHT Pendik'te kiralık konut fiyatlarını yüzde 55 arttırdı!

İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Treni Pendik'te konut fiyatlarında doping etkisi yarattı. Bölgede satılık konut fiyatları % 40, kiralık konut fiyatları ise % 55 artış gösterdi. Pendik'te konut projelerine her gün yenisi ekleniyor..

Ankara, İzmir ve İstanbul'da kiralık ev fiyatları arttı!

Yaz sezonun girmesiyle evlilik sezonu da açılmış oldu. Evlilik sezonunun da etkisiyle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin kiralık konutlarında büyük artışlar söz konusu..

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

Devren kiralık sözleşmesi!

Borçlar Kanunu gereğince taşınmaz kiracısı, kiraladığı taşınmaz malı tekrar bir başkasına kiraya verebiliyor. Bu kiralama uygulamasına "Devren kiralık" deniyor. Peki devren kiralık sözleşmesi nasıl hazırlanır?

Devren kiralık nasıl oluyor?

Kiracının yasal hakları arasında, kiraladığı taşınmaz malı tekrar kiraya vermek yer alıyor. "Devren kiralık" olarak ifade edilen bu anlaşma nasıl yapılıyor? Devren kiralık nasıl oluyor?

Devren kiralık nedir?

Kiracı, kiraya verenin yazılı rızası olduğu sürece, kira ilişkisini bir başkasına devredebiliyor. Peki devren kiralık nedir? Devren kiralama işlemi nasıl yapılır? Bu kiralama işleminin yasal esasları nelerdir?

Kiralık dairelerin değeri hangi bölgelerde artıyor?

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı...

Adana Kozan kiralık daireler Haberi

Adana Kozan kiralık daireler

Adana İli Kozan İlçesi'nde yer alan 4.420 metrekare yüzölçümüne sahip olan depo ve işyeri Kozan İcra Dairesi tarafından 1 milyon 136 bin 423 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmazın üzerinde tarım ürünleri ticareti için 2 adet betonarme yapı ve1 adet msıır kurutma tesisi ve üzerinde gölgelik yapısı 2 adet tarım ürünleri deposu bulunmaktadır. 


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Adana İli Kozan İlçesi, Faydalı köyü, Çukurova Mevkiş, 8 pafta, 338 parselde kayıtlıdır. 


Kıymeti: 1.136.423.00 TL

1. Satış Günü: 16/12/2014 günü 10:00 ile 10:10 arası

2. Satış Günü: 12/01/2015 günü 10:00 ile 10:10 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50...