28 / 03 / 2024

Adana Kozan TOKİ Konutları

Adana Kozan TOKİ Konutları

Adana'nın Kozan Kaymakamı Avni Oral, yapılması planlanan yeni TOKİ konutları için uygun arazi araştırdıklarını açıkladı. Oral, sağlık, eğitim, asayiş, yol, trafik gibi konularda gazetecilerle sohbet etti.

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

TOKİ 100 bin sosyal konut Adana Sarıçam Akkuyu 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin sosyal konut Adana Sarıçam Akkuyu 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin sosyal konut Adana Sarıçam Akkuyu 2020 fiyatları ne kadar? İşte Adana 2020 TOKİ ödeme planı...

Adana Buruk TOKİ kura sonuçları! 

Adana Buruk TOKİ kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

TOKİ Ceyhan başvuruları bugün sona eriyor!

Başvuruların 8 Ocak tarihinde başladığı Adana Ceyhan TOKİ projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ceyhan son başvuru tarihi 2017!

Adana Ceyhan TOKİ projesinde yer alan 161 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Adana Barış TOKİ başvuru tarihi 2017!

Adana Barış TOKİ başvuru tarihi 27 Temmuz - 11 Ağustos 2017 arası olarak belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 175 bin 651 TL ile 290 bin 956 TL arasında değişiyor.

TOKİ Adana Ceyhan AGG sözleşme imzalama işlemleri!

Adana Ceyhan TOKİ Evleri'nde satışa sunulan konut sayısından az başvuru alındığından direkt sözleşme imzalama evresine geçildi. Sözleşmeler bugün imzalanmaya başlandı..

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

Adana'nın Kozan ilçe Belediyesi'nin Avrupa Birliği fonlarından aldığı destekle kurduğu Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin çalışmalarında sona gelindi.

10 ilde acele kamulaştırma kararı!

Tunceli ve Kocaeli, Bandırma Edincik, Elazığ Keban, İzmir Bornova-Karşıyaka, Aksaray, Sivas, Antalya Alanya-Manavgat, Adana Kozan ve Düzce'de bulunan bazı projeler için acele kamulaştırma kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adana Kozan'a doğalgaz ne zaman gelecek?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'nın Kozan ilçesine doğal gaz hizmeti götürülmesine yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Adana Kozan TOKİ Konutları Haberi

Adana Kozan TOKİ Konutları

Adana'nın Kozan Kaymakamı Avni Oral, yapılması planlanan yeni TOKİ konutları için uygun arazi araştırdıklarını açıkladı. 


Kaymakam Oral, Kozan'da yerel basın ve ajans muhabirleri ile bir araya gelerek güncel konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Oral, sağlık, eğitim, asayiş, yol, trafik gibi konularda gazetecilerle sohbet etti. 


En çok okul önlerindeki öğrencilere madde kullanımı konusunda sıkıntıların olduğu dile getirilerek son zamanlarda polisin de yardımıyla okul önlerindeki madde bağımlılığı oranın yok denecek kadar azaldığını vurgulayan Kaymakam Oral, artık öğrenci, öğretmen ve velilerin rahat nefes aldıklarını söyledi. 


Kaymakam Oral, Kozan'a yapılması düşünülen 2 etap TOKİ konutları çalışmalarının devam ettiğini belirterek uygun arazi bulmaya çalıştıklarını, arazinin bulunması halinde TOKİ konutlarının Kozan'a da yapılması için çalışma başlatacaklarını belirtti. 


Sosyal yardımlardan da bahseden Kozan Kaymakamı Avni Oral, ihtiyaç sahibi vatandaşlara 2...