19 / 04 / 2024

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.



2014'ten beri üretken belediyecilikte isminden söz ettiren  Adana  Kozan Belediyesi, yeni bir proje hayata geçirecek. 2 milyon TL'ye hayata geçirilecek Kozan Belediyesi Sosyal yaşam merkezi projesi için imzalar atıldı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kozan Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi, Şevkiye Mahallesinde yer alan ve belediyeye ait olan yaklaşık 3 dönümlük sosyal tesis alanına inşa edilecek. Projenin içerisinde 3 adet mesleki eğitim atölyesi, 1 adet girişimcilik sınıfı, 2 adet proje ofisi, 1 adet öğretmenler odası(toplantı salonu), 1 adet okuma/bilgi salonu, 1 adet satış/teshir ofisi, 1 adet kreş, 1 adet kafeterya bulunacak.

Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından yapılan açıklama şu şekilde: "Bilindiği üzere çalışıyoruz, birileri gibi köşemizde oturup dedi kodu üretmiyoruz. Halka hizmet hakka hizmettir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 14 km drenaj hattı döşedik. Birçok metropol ilimizi sel basarken ilçemizde vatandaşlarımızın ayakları dahi ıslanmadı. Bu memlekete imkansız denen doğal gaz bakın geliyor, öte yandan parklarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Bunlar ürettiğimiz hizmetlerin sadece bir kaçı, hizmet belediyeciliğinin yanında birde sosyal belediyeciliğimiz var. Bu yönümüzden de hiç taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz. 1 yıl önce Hayat Boyu Eğitim Merkezimizi Avrupa Birliği Bakanlığımızla kurduk, şimdi ise Çukurova Kalkınma Ajansımızla yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Benim hemşehrim her şeyin en güzeline ve en iyisine laik, kısa zaman içersinde protokol imzaları atılacak ve kazma vurulacak. 2019 yılının ilk aylarında merkezimiz hizmete girecek Allah'ın izni ile. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve proje ortaklarımıza şükranlarımı sunuyorum."


Geri Dön