20 / 04 / 2024

Karabük Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Karabük Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında 21. Sosyal Yaşam Merkezi, Kartaltepe Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.



Her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında 21. Sosyal Yaşam Merkezi, Kartaltepe Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kartaltepe Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreninde yaptığı konuşmasında Sosyal Belediyecilik anlamında Sosyal Yaşam Merkezlerinin mahallelerde tam anlamıyla hizmet verdiğini söyledi. Karabük halkına hizmet için çıktıkları bu yolda ellerinden gelen ne varsa yapmaya devam ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Vergili; "Bizim projelerimizden bir tanesi bütün mahallelerimizde Sosyal Yaşam Merkezi açacak ve Sosyal Yaşam Merkezleriyle birlikte mahalleleri bir araya getirmek. Şuanda hiçbir mahallemizde Sosyal Yaşam Merkezi ihtiyacı kalmadı. Sosyal Yaşam Merkezleri dediğimiz zaman Türkiye'de tek örneği muhtarlığı, aile hekimliği, kreşlerin olduğu ve her türlü ihtiyaca cevap verebilen en önemlisi bu güne kadar yapmış olduğumuz Sosyal Yaşam Merkezlerimiz de 150'ye yakın arkadaşımıza okur yazar diploması verdik. Türkiye'de okur yazar olan en yüksek vilayet önümüzdeki yıllarda Karabük olacaktır. 


Kaç yaşında olursa olsun her türlü talepte Halk Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Diyanet İşleri sağ olsun her türlü desteği veriyorlar. Ben şuna inanıyorum şehrimizde okur yazar bilmeyen kimse kalmayacak." dedi. 


Yenice Gazetesi


Geri Dön