24 / 04 / 2024

Ant Yapı Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Ant Yapı Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Ant Yapı’nın 10.000 m2 inşaat alanı ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Ant Yapı, geçtiğimiz günlerde Üsküdar Belediyesi ile birlikte Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nin açılışını yapıldı...



Ant Yapı’nın 10.000 m2 inşaat alanı ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Ant Yapı, geçtiğimiz günlerde Üsküdar Belediyesi ile birlikte Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, yeni belediye başkan adaı Hilmi Türkmen ve Ant Yapı yönetimi katıldı.


Ant Yapı’nın inşaatını üstlendiği sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi, Üsküdar Belediyesi tarafından tasarlandı. Bölgede yaşayan yoğun nüfusun kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayan yaşam merkezinin içinde; Semt Kültür Merkezi, Semt Etüd Merkezi ile Havuz ve Fitness Merkezi olmak üzere 3 ayrı fonksiyonu bulunduruyor.


www.kirazlitepeyasammerkezi.org




Geri Dön