19 / 03 / 2024

Ant Yapı Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Ant Yapı Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Ant Yapı’nın 10.000 m2 inşaat alanı ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Açılışta Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay konuşma yaptı...



Ant Yapı, geçtiğimiz günlerde Üsküdar Belediyesi ile birlikte Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, yeni belediye başkan adayı Hilmi Türkmen ve Ant Yapı Yönetimi katıldı.

Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nin açılışıyla ilgili olarak Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, “ Ant Yapı olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer almaktan her zaman mutluluk duyduk. Üsküdar semtinin böyle bir yaşam merkezine ihtiyacı vardı ve biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi için bize bu fırsatı sağlayan Üsküdar Belediyesi’ne teşekkürlerimizi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Ant Yapı’nın inşaatını üstlendiği sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi, Üsküdar Belediyesi tarafından tasarlandı. Bölgede yaşayan yoğun nüfusun kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayan yaşam merkezinin içinde; Semt Kültür Merkezi, Semt Etüd Merkezi ve Havuz ve Fitness Merkezi olmak üzere 3 ayrı fonksiyonu bulunduruyor. Yaklaşık 10.000 m² alanda konumlanan 6 katlı yaşam merkezi; 800 kişilik çok amaçlı salon, 2 yüzme havuzu, fitness salonları, 7 adet derslik, 3 adet el sanatları odaları ve satış mağazasının yanı sıra 30 araçlık kapalı otopark, 150 m² restaurant ve 365 m² büyüklüğe sahip muhteşem boğaz manzaralı teras, Üsküdar Belediyesi işletmesinde Üsküdarlıların hizmetine sunuluyor.




Geri Dön