20 / 04 / 2024

adana marina port nereye yapılacak

adana marina port nereye yapılacak

Adana Genç İşadamları Derneği’nin (AGİAD), “Adana Marina Port / Ekolojik Çekim Merkezi Proje Yarışması” finalistleri 24 Mart’ta açıklanıyor. Projelerin Türkiye’nin ünlü mimarlık firmaları tarafından hazırlandığı bildirildi...

Adana'ya 400 yat kapasiteli marina geliyor!

Adana’nın Yumurtalık ilçesine yapılması planlanan marina için hidrografik ve oşinografik çalışmalar başladı. Kemalpaşa Mahallesi'nde DSİ Sosyal Tesislerinin batı mevkisine yapılması planlanan marinanın 400 yat kapasitesine sahip olması planlanıyor

Adana Marina Port projesini kente kazandırmalıyız!

Adana'nın önemli iş adamlarından olan ve özellikle STKlar özelinde aktif bir isim olan Tamer Gülcan ile hem inşaat sektörünü hem de genel ekonomik göstergeleri anlattı...

Port Life Tuzla'da 0 faizle! Yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimata kadar taksitle!

Tuzla Marina'nın yanında inşa edilen proje 5 katlı 3 bloktan oluşuyor. Toplamda 184 dairenin yer aldığı Port Life Tuzla'da Özdemir Grup imzası bulunuyor.

Özdemir Grup Port Life Tuzla'da 329 bin TL’ den başlayan fiyatlarla!

5 katlı 3 bloktan meydana gelen projede toplamda 184 daire yer alıyor. Özdemir Grup imzasıyla yükselen Port Life Tuzla projesi Tuzla Marina'nın yanında yer alıyor.

Port Life Tuzla'da 2+1 daireler 329 bin TL’den başlıyor!

Özdemir Grup tarafından hayata geçirilen Port Life Tuzla konum olarak Tuzla Marina'nın yanında inşa ediliyor. 3 bloklu 5 katlı bloklar halinde yükselen projede toplamda 184 daire yer alıyor.

Port Life Tuzla'da 240 aya varan vade imkanı!

Özdemir Grup tarafından Tuzla Marina’nın yanı başında yükselen Port Life Tuzla projesinde 2+1 daireler 329 bin TL’ den başlıyor. Projeye özel banka koşulları ile 240 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Adana Yumurtalık'ta balıkçı limanı ve marina yapılacak!

Müjdeli haberi AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar verdi. Ünüvar, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde, balıkçı limanı ile marina yapılacağını açıkladı.

AGİAD, Marina Port Projesi'ni tanıttı!

Adana Genç İşadamları Derneği'nin (AGİAD) halef-selef başkanları Sefa Noyaner ile Tamer Gülcan ve dernek yönetimi, Adana'ya sosyal, kültürel ve ekonomik katkı sağlayacak Marina Port Projesi'ni tüm detaylarıyla anlattı.

Seyhan Baraj Gölü'ne marina port önerisi geldi!

Seyhan Baraj Gölüne marina port önerisi geldi. Adana Genç İş Adamları Derneği (AGİAD), Seyhan Baraj Gölü kıyısına marina port yapılmasını öngören projenin gerçekleştirilmesi için destek istedi.

Başkanlara Marina Port anlatıldı!

Adana Genç işadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Sefa Noyaner ve yönetim kurulu üyeleri, Yüreğir ve Seyhan Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, her iki ilçede yapılan kentsel dönüşümler hakkında belediye başkanlarından bilgi aldı.

Tren, Çeşme Alaçatı Port Marina'da açıldı!

Eğlence mekanı Tren, İzmir ve Kuşadası'ndan sonra Çeşme Alaçatı Port Marina'da hizmete açıldı. Açılış gecesini görkemli bir parti ile gerçekleştiren Tren, eğlenceyi sevenlerin akınına uğradı.

Adana, Marina Port Projesi'ne sahip çıktı!

Adana Genç İşadamları Derneği (AGIAD) Başkanı Tamer Gülcan ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret etti. Adana, Marina Port Projesi'ne sahip çıktı.

AGİAD’ın Seyhan Gölü Marina Projesi yarışması sonuçlandı!

Adana Genç İşadamları Derneği’ nin (AGİAD) Seyhan Baraj Gölü’ne yönelik organize ettiği Adana Marina Port/Ekolojik Çekim Merkezi Proje Yarışması’ nda dereceye giren eserler kamuoyuna açıklandı...

adana marina port nereye yapılacak Haberi

adana marina port nereye yapılacak


Adana Genç İşadamları Derneği’nin (AGİAD), “Adana Marina Port / Ekolojik Çekim Merkezi Proje Yarışması” finalistleri 24 Mart’ta açıklanıyor.


AGİAD, Seyhan Baraj Gölü’nün kent merkezinde kalan bölümüne yönelik “Adana Marina Port / Ekolojik Çekim Merkezi Proje Yarışması” finalistlerini 24 Mart Pazartesi günü açıklıyor. Türkiye’nin ünlü mimarlık firmalarının hazırladığı projelerden finale kalanların, oluşturulan jüri tarafından belirlendiğini kaydeden Adana GİAD Başkanı Tamer Gülcan, “Ortaya uluslararası standartlarda görkemli projeler çıktı. Gerçekleştireceğimiz lansmanda mimarlarımızı ödüllendirirken aynı zamanda bu projeleri yerel yöneticilerimizle, yerel yönetimlere talip olanlar ve Adana kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.


EN DEĞERLİ ESER OLACAK


Adana GİAD’ın kentin her açıdan gelişmesi için çaba sarf eden bir kuruluş olduğuna dikkat çeken Gülcan, “Yıllar önce kente ilköğretim okulu kazandırırken de, üyelerimizi yurt dışına açan projeler geliştirirken de bugün olduğu gibi...