20 / 04 / 2024

Adana Sanayi Odası yatırım çağrısı

Adana Sanayi Odası yatırım çağrısı

Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, Türkiye'de yatırım yapma kararı aldığı belirtilen Japon otomotiv firması Nissan için en ideal yerlerden birinin Adana olduğunu bildirdi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

İstanbul Sanayi Odası paylaştı: Arka arkaya 5’nci ayda da...

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) kamuoyuyla paylaştığı Türkiye ihracat İklimi Endeksi, haziran ayında 51,1 oldu. Endeks üst üste 5’nci ayda da eşik değerin üstünde kaldı.

Kahramanmaraş Sanayi Odası Başkanından son dakika açıklaması: Felaket, görünenin 10 katı!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu yaptığı açıklamada felaketin boyutunun görünenin 10 katı olduğunu dile getirerek borçların dondurulmasını talep etti.

İstanbul Sanayi Odası açıkladı! Aralıkta 48,1’e yükseldi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Kasım ayında 45,7 olan Türkiye imalat PMI, aralık ayında 48,1’e yükseldi.

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası binası yıkıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bankalar Caddesinde bulunan eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi. Eski binanın yerine yenisi yapılacak.

İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği'nden İtalya ve Türkiye değerlendirmesi!

İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Başkanı Livio Manzini, "Çarkların yeniden dönme zamanı. Her iki ülke, imalatta ve turizmde yeniden atağa kalkma hazırlığı içerisinde." ifadelerini kullandı.

Kocaeli Sanayi Odası'nın yeni tesisi yükseliyor!

Kocaeli Sanayi Odası binasının yanında yapımına başlanan sosyal tesisin inşaat çalışmaları devam ediyor. 40 metre derinliğe 59 adet kazık çakıldı daha sonra zemin betonu atıldı.

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Erdal Bahçıvan: Sanayi depreme hazır değil!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, depreme hiç kimsenin hazır olmadığını, sanayinin de bunlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

Adana Sanayi Odası yatırım çağrısı Haberi

Adana Sanayi Odası yatırım çağrısı


Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, Türkiye'de yatırım yapma kararı aldığı belirtilen Japon otomotiv firması Nissan için en ideal yerlerden birinin Adana olduğunu bildirdi.


Kıvanç, yaptığı açıklamada, Nissan'ın yatırım yapma amacıyla Marmara ve Ege Bölgesi'nde incelemelerde bulunmasının çok doğru bir karar olmadığını, otomobil üretim merkezi olan körfez bölgesinin artık tıkanma noktasına geldiğini ileri sürdü.


Adana'nın TEMSA gibi otomotiv sektöründe başarılı bir örneği bünyesinde barındırdığını ve kentin müthiş potansiyeliyle otomotiv yatırımı için ev sahipliği yapmaya hazır durumda olduğunu belirten Kıvanç, İskenderun Demir-Çelik ve özel sektöre ait fabrikalarda yassı mamul üretiminin gerçekleştirilmesinin de büyük avantaj sağladığına dikkati çekti.


Adana'da otomotiv sektörüne yönelik yatırımları yapacak sanayi kültürü almış çok sayıda girişimci bulunduğunu dile getiren Kıvanç şunları kaydetti:


"Otomotiv yan sanayi sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda...