20 / 04 / 2024

adana satılık rezidans

adana satılık rezidans

Bozkurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Gürselpaşa Bozkurtlar projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Adana İl' i Seyhan İlçe' sinde yer alan Gürselpaşa Bozkurtlar Haziran 2015' de teslim edilmesi planlanıyor.

Adana Tümer Consept'te daire fiyatları 450 bin TL!

Tümer İnşaat tarafından hayata geçirilen Tümer Consept projesinde daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 2 blok şeklinde yükselen proje Adana İl'inde hayata geçirliyor. Adana Tümer Consept'te daire fiyatları 450 bin TL olarak belirlendi.

Dreamgarden Evleri fiyat bilgisi!

Toplam 190 adet daireden oluşan Dreamgarden Evleri projesi Adana İl' inde yükseliyor. Proje Halil Avcı GYO tarafından hayata geçiriliyor. İşte Dreamgarden Evleri fiyat bilgisi...

Adana Zen Bahçe Evleri iletişim bilgileri!

4 blok şeklinde yükselen Zen Bahçe Evleri Adana İl'i Türkmenbaşı Bulvar' ında yer alıyor. Projede toplam 122 adet bulunuyor. Adana Zen Bahçe Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Beylerbeyi Konutları Adana projesinde 5+1 daireler 620 bin TL!

Göregen Seba tarafından hayata geçirilen Beylerbeyi Konutları Adana projesi toplam 62 adet daireden oluşuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Beylerbeyi Konutları Adana projesinde 5+1 daireler 620 bin TL olarak belirlendi.

Kayalife Adana satılık daire fiyatları!

6 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde Kaya Life İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayalife Adana'da uygun fiyat avantajı sağlanıyor. İşte, Kayalife Adana satılık daire fiyatları...

Çukurova Park Life Adana satılık daire!

Çukurova Park Life Adana satılık daire fiyatları 615 bin liradan başlıyor. TMT Grup Yapı'nın inşa ettiği Park Life Adana projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor. 35 bin 76 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

Kuzu Effect Rezidans satılık!

203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşan proje toplam 186 bin 393 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Kuzu Effect Rezidans satılık teslimleri 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Tual Adalar Rezidans satılık daire!

Tual Adalar Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen proje için ön talep toplanıyor.

Adam Kule Rezidans satılık daire!

Adam Kule Rezidans satılık daire alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor.

Adım İstanbul Rezidans satılık!

Adım İstanbul Rezidans satılık konut teslimlerinin 2018 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık!

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık konutların fiyatları 156 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova Rezidans İzmir projesinde 60 aya kadar sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Mirage Rezidans Bağcılar satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen projede yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağaza bulunuyor. Mirage Rezidans Bağcılar satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Nurol Park Rezidans Bağcılar satılık!

Nurol Park Rezidans Bağcılar satılık dairelerin fiyatları 440 bin liradan başlayarak değişiyor. Nurol Park Rezidans Bağcılar projesinde 50 aya kadar vade farksız ödemeler yapılıyor...

Mesa Marmara Rezidans satılık!

Mesa Marmara Rezidans satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen proje 20 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Brooklyn Life Rezidans satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' de yükselecek olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor.

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık!

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 55 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

adana satılık rezidans Haberi

adana satılık rezidans

Adana İl' i Seyhan İlçe' sinde yükselen Gürselpaşa Bozkurtlar projesi toplam 65 adet daireden oluşuyor. Proje 3 blok halinde yükseliyor. 


Gürselpaşa Bozkurtlar projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki blokların bazılarındaki daireler 235 metrekare iken bazı bloklarında 330 metrekareye kadar yükseliyor.


Gürselpaşa Bozkurtlar projesinde sosyal seçenek olarak yürüyüş yolları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, fitness center, spor salonları, basketbol sahası ve voleybol sahası gibi alternatifleri de bulunuyor. 


Gürselpaşa Bozkurtlar Haziran 2015' de teslim edilmesi planlanıyor. Projedeki daireler 450 bin TL ile 500 bin TL arasında değişirken...