29 / 03 / 2024

adana toki evleri kozan

adana toki evleri kozan

TOKİ bu hafta Türkiye genelinde 4 kampanyaya start veriyor. Kampanyalar hangi kentlerde? Kaç metrekare? Fiyatı ne?

TOKİ Adana Tufanbeyli evleri ne kadar? Sadece yüzde 10 peşinatla!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Tufanbeyli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 ucuz konut projesi...

Zehra Zümrüt Selçuk: Adana'da evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıyoruz!

Adana'daki yangında evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıldı. 

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

Adana Belediye Evleri Mahallesi'nin dönüşümünde sona doğru!

AK Parti Adana Milletvekili, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fatma Güldemet Sarı, Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini belirtti.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı. Adana Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'nın örnek projesini kısa sürede tamamlamak için herşey hazır" diye konuştu.

Adana Belediye Evleri projesi Bakanlık'tan onay bekliyor!

Adana Çukurova'daki Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayını bekliyor. 6 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek projede 16 bin konut yapılması planlanıyor.

Adana Yüreğir TOKİ Evleri kura çekilişi sonucu!

412 konutluk Adana Yüreğir TOKİ projesinde başvuru döneminin ardından kura heyecanı sardı. Adana Yüreğir TOKİ Evleri kura çekilişi sonucu henüz açıklanmadı.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Adana Belediye Evleri Dönüşüm Projesi 2 yıldır onay bekliyor!

Adana'nın merkez Çukurova İlçesi'ndeki 7 bin hak sahibini ilgilendiren, 6 milyar liralık yatırımla 16 bin konut yapılması planlanan Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda 2 yıldır onay bekliyor.

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

adana toki evleri kozan Haberi

adana toki evleri kozan

1) Adana: Kozan'da alt gelir grubu için 641 konut. 84 metrekare konutların fiyatı 38 bin 851 YTL ile 47 bin 488 YTL arasında değişiyor. Başvurular 3 ile 31 Aralık tarihleri arasında Kozan Belediye Başkanlığı'na yapılabilecek.

2) Adana: Seyhan Zincirlibağlar'da 276 konut. 147 metrekare alanlı konutların fiyatı 89 bin 950 YTL'den başlıyor ve 107 bin 72 YTL'ye kadar yükseliyor. Başvurular 3 Aralık ile 31 Ocak tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek.

3) Diyarbakır: Silvan'da alt gelir grubu için 101 konut. 77 metrekare alanlı konutların fiyatı 40 bin 541 YTL ile 56 bin 622 YTLL arasında. Başvurular 3 ile 28 Aralık tarihleri arasında Silvan Kaymakamlığı'na yapılabilecek.

4) Gaziantep: İslahiye'de 72 konut. 132 metrekare alanlı konutların fiyatı 79...