20 / 04 / 2024

adanada yapılacak ulaşım yatırımları

adanada yapılacak ulaşım yatırımları

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018'de Adana'da yapılacak yatırımları meclis gündemine taşıdı..

İş arayanlara büyük fırsat! İŞKUR üzerinden o kuruma 163 personel alınacak! İşte alım yapılacak kadrolar!

İŞKUR iş arayanlara müjdeli bir haber verdi. O kurum 163 personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar da açıklandı. İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! 1474 personel alımı yapılacak! Alım klavuzu resmen yayımlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  Devlet Memuru alımı için 28282 sayılı başvuru kılavuzu yayımladı. Klavuza göre toplamda 1474 personel alımı yapılacak! 

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31371 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi Tebliğde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi Ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ Resmi Gazete'nin dünkü mükerrer sayısında yayımlandı.... 

İzmir Altınyol'a taşıt altgeçidi yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınyol'a taşıt alt geçidi ve kavşaklar yapılarak ulaşım rahatlatılacak. Ulaşım Planlama Şube Müdürü Fatma Garip Dilber, yapılacak yatırımlara dair sunum gerçekleştirdi....

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Giresun'daki yaylaların ulaşım çalışmaları mecliste!

Giresun'daki yaylaların alt yapı ve ulaşım imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı...

Osmaniye'de yapılacak ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Osmaniye ilinde 2018 yılı için planlanan yatırımları meclis gündemine taşıdı..

2018'de Adana'da yapılacak ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018'de Adana'da yapılacak yatırımları meclis gündemine taşıdı..

2018'de en fazla yatırım ulaşıma ve konuta yapılacak!

2018 Yılı Programı’na göre, bu yıl sonuna kadar 127.5 milyarı kamu, 801.1 milyarı da özel sektör olmak üzere toplam 928.6 milyarlık yatırım yapılacak. 

Sur Yapı Tempo ulaşım bilgileri!

Sur Yapı imzasını taşıyan Sur Yapı Tempo City Kağıthane projesinde 217 daire ve 17 ticari birim yer alıyor. İşte Sur Yapı Tempo ulaşım bilgileri...

Doğu Karadeniz'e demiryolu yapılacak mı sorusu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Doğu Karadeniz'e yönelik demiryolu projelerine ilişkin sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti. İlk sorusu "Doğu Karadeniz'e demiryolu yapılacak mı?" oldu..

adanada yapılacak ulaşım yatırımları Haberi

adanada yapılacak ulaşım yatırımları

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018 yılı bütçesi kapsamında Adana'da yapılacak yatırımlara ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Türkmen önergesinde "Adana ili teşvik uygulamasında ikinci bölge kapsamında olmanın dezavantajı yaşamaktadır. Bu durum yatırımların çevre il ve bölgelere kaymasına neden olurken Adana yatırım olanaklarından mahrum kalmıştır. Ancak, gerek coğrafi konumu gerekse demografik yapısı nedeniyle Adana il ve ilçeleri için devlet yatırımları büyük önem arz etmektedir." dedi.

Türkmen, "2018 yılı bütçesinden hayata geçirilmek üzere Adana için planlanan yatırımlarınız var mıdır? Nelerdir?" diye...